Οπαδοί του Παναιτωλικού στο ξενοδοχείο της ομάδας

Λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή του Παναιτωλικού για τη Λάρισα οπαδοί της ομάδας βρέθηκαν στο ξενοδοχείο και "ντόπαραν" ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές.

Οπαδοί του Παναιτωλικού στο ξενοδοχείο της ομάδας

Το Σάββατο το βράδυ ο Παναιτωλικός έχει μπροστά του ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ. Ένα κρίσιμο ματς στη "μάχη" που δίνουν οι δύο ομάδες προκειμένου να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή του Παναιτωλικού για τη θεσσαλική πόλη στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει βρέθηκε μερίδα των οργανωμένων οπαδών της ομάδας. Σκοπός της επίσκεψης των φίλων του συγκροτήματος της Αιτωλοακαρνανίας ήταν να τονώσουν ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές.

Μίλησαν μαζί τους κι εκείνοι τους διαβεβαίωσαν ότι στην αυριανή πολύ δύσκολη αναμέτρησης θα τα δώσουν όλα προκειμένου στο τέλος να καταφέρουν να κερδίσουν την παραμονή τους στη Super League.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναιτωλικού έγραψαν για την επίσκεψη τους στο ξενοδοχείο:

«ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Σήμερα Παρασκευή, παρευρεθήκαμε στο ξενοδοχείο όπου καταλύει η ομάδα μας λίγο πριν αποχωρήσει με προορισμό τη Λάρισα για το πολύ σημαντικό παιχνίδι που ακολουθεί.

Κάναμε σε όλους όσους ήταν παρόντες ξεκάθαρο ότι ο αυριανός αγώνας είναι η τελευταία ευκαιρία να βγάλουν τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ από τη δυσμενή θέση στην οποία βρίσκεται, λόγω των αποτυχημένων επιλογών της διοίκησης, αλλά και ότι αν δεν τα δώσουν όλα και γυρίσουν χωρίς τη νίκη θα μας βρουν απέναντι τους.

Ο αρχηγός της ομάδας μας διαβεβαίωσε ότι οι παίκτες θα δώσουν το 200% των δυνατοτήτων τους για να πάρουν το διπλό. Με την κίνησή μας αυτή θέλαμε να ντοπάρουμε ψυχολογικά τους παίκτες μας και να βελτιώσουμε το κλίμα που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην ομάδα.

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΕ».

Δείτε και την ανάρτηση των φίλων της ομάδας του Αγρινίου…

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Σήμερα Παρασκευή, παρευρεθήκαμε στο ξενοδοχείο όπου καταλύει η ομάδα μας λίγο πριν αποχωρήσει με...

Δημοσιεύτηκε από Θύρα 6 - Warriors est.1981 στις Παρασκευή, 2 Απριλίου 2021

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας