ΟΦΗ: Η αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (pic)

Ολοκληρώθηκε σήμερα (2/4) η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η αποστολή της ομάδας του Ηρακλείου.

ΟΦΗ: Η αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (pic)

Ο Σελίμοβιτς ύστερα από δυο μήνες είναι και πάλι στην αποστολή του ΟΦΗ, για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι άουτ.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ

«Με τον Vahid Selimovic να επιστρέφει στην αποστολή μετά από απουσία σχεδόν δύο μηνών, ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής (2/4) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο η προετοιμασία της ομάδας μας για την αυριανή (3/4, 17:15) αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις αντίδρασης και τελειώματα φάσεων.

Αναφορικά με τους τραυματίες, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Απόστολος Γιάννου και Jonathan De Guzman, ενώ οι Κώστας Γιαννούλης, Δημήτρης Σωτηρίου, Κοσμάς Τσιλιανίδης, Adil Nabi και Luc Castaignos συνέχισαν θεραπεία.

Oι Juan Neira και Ricardo Vaz, παρά το γεγονός ότι προπονούνται κανονικά, κρίθηκαν ανέτοιμοι ιατρικά και δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Επίσης, εκτός αποστολής έμειναν ο τραυματίας, Πασχάλης Στάικος και οι Θοδωρής Μίγγος, Γιώργος Σουρνάκης, Μανώλης Σμπώκος και Νίκος Χαλκιαδάκης για λόγους τακτικής.

Την 20μελή αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα απαρτίζουν οι: Waterman, Σηφάκης, Weiss, Λυμπεράκης, Sakor, Selimovic, Μαρινάκης, Sturgeon, Souza, Solis, Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Νοικοκυράκης, Sardinero, Γκαργκαλατζίδης, Γρίβας, Mellado, Κοροβέσης».