Οι σκόρερ στο βροχερό δίτερμα και οι 11αδες του Μαρτίνς

Δίτερμα σε δύσκολες καιρικές συνθήκες στο Ζέεφελντ. Πως χώρισε τις ομάδες ο Πέδρο Μαρτίνς και τι έγινε το απόγευμα στην Αυστρία.

Οι σκόρερ στο βροχερό δίτερμα και οι 11αδες του Μαρτίνς

Το σκηνικό στο Ζέεφελντ θυμίζει καταχείμωνο και η απογευματινή προπόνηση του Ολυμπιακού πραγματοποιήθηκε υπό καταρρακτώδη βροχή. Ο Πέδρο Μαρτίνς όπως μας έχει συνηθίσει από την πρώτη ημέρα στην Αυστρία έριξε όλο το βάρος στην τακτική. Ο Πορτογάλος δίνει μεγάλη έμφαση στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και στη σωστή κυκλοφορία της μπάλας.

Γι' αρκετή ώρα οι Πειραιώτες έπαιξαν δίτερμα και με την βροχή να πέφτει με αμείωτη ένταση. Ο Μαρτίνς σε καμία στιγμή δεν διέκοψε το διπλό και η προπόνηση διήρκησε 1,5 ώρα.

Ας δούμε, όμως πως χώρισε τους ποδοσφαιριστές του ο Πορτογάλος τεχνικός για το δίτερμα της απογευματινής προπόνησης. Με τους κόκκινους ήταν ο Χουτεσιώτης κάτω από τα δοκάρια, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Σάλιακας, κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Σισέ, Βούκοβιτς και αριστερά ο Τσιμίκας. Στα χαφ έπαιξαν οι Καμαρά, Μπουχαλάκης με τον Μανθάτη δεξιά τον Σκαφίδα αριστερά και τους Τζούρτζεβιτς, Γκερέρο μαζί στην επίθεση.

Από την άλλη πλευρά ήταν οι γκρι με τον Γιαννιώτη κάτω από τα δοκάρια, τον Ομάρ δεξί μπακ, τον Νικόλη αριστερό και τους Ένγκελς, Νικολάου στο κέντρο της άμυνας. Ρομαό και Ανδρούτσος ήταν οι δύο χαφ με τον Πάρντο δεξιά, τον Βέργο αριστερά, τον Φορτούνη σε ρόλο επιτελικού μέσου και τον Μάνο στην κορυφή της επίθεσης.

Παρά το γεγονός πως οι συνθήκες ήταν δύσκολες εξαιτίας της δυνατής βροχής οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έπαιξαν και πάλι με μεγάλη ένταση στο δίτερμα. Για την ιστορία σκόραραν οι Τζούρτζεβιτς, Μανθάτης και Βέργος, ενώ δοκάρι είχε ο Πάρντο. Να σημειώσουμε ότι το δίτερμα ξεκίνησε σε μεγάλο γήπεδο, ενώ όσο κυλούσε η ώρα ο Μαρτίνς μίκραινε τις διαστάσεις του φέρνοντας πιο κοντά τις εστίες και στοχεύοντας έτσι στην καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας.

*Στο ξενοδοχείο έμειναν το απόγευμα οι Μάριν, Βρουσάι και Κούτρης. Ο πρώτος έκανε αποφόρτιση, ο δεύτερος έχει ένα χτύπημα που δεν εμπνέει ανησυχία και ο τρίτος ακολούθησε το πρόγραμμα του.