Γκαρσία: «Είμαι κουρασμένος αλλά είμαι έτοιμος για τον Ολυμπιακό» (vid)

Ο Λιβάι Γκαρσία παραχώρησε δηλώσεις στη NOVA ενόψει του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό για τη δεύτερη αγωνιστική των play off της Super League 1.

Γκαρσία: «Είμαι κουρασμένος αλλά είμαι έτοιμος για τον Ολυμπιακό» (vid)

Έπειτα από τη θετική του παρουσία με τη φανέλα της εθνικής του ο Λιβάι Γκαρσία επικεντρώνει την προσοχή του στο ματς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (4/4, 19:30).

Ο παίκτης των «κιτρινόμαυρων» αναφέρθηκε με δηλώσεις του στη NOVA, στο ματς κόντρα στην ομάδα του Πειραιά αλλά και στην απόδοση του με τη φανέλα της χώρας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

Αρχικά ανέφερε: «Πολλές ώρες ταξιδιού. Πάντα είμαι παρών όταν με καλεί η Εθνική να με βοηθήσω. Νιώθω κουρασμένος, αλλά είμαι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι».

Για την εμφάνιση του με την εθνική του ομάδα: «Είναι θετικό να κάνω ασίστ και γκολ, τα στατιστικά είναι καλά για την ομάδα τελευταία και ελπίζω να συνεχίσουμε ανάλογα».

Για τη συνύπαρξη στην εθνική ομάδα με τα δύο αδέρφια του: «Ζήσαμε το απόλυτο όνειρο. Από όταν αρχίσαμε να παίζουμε ποδόσφαιρο το ονειρευόμασταν και έγινε πραγματικότητα. Τώρα ήμουν μαζί με τον μικρότερο και τα περάσαμε πολύ καλά».

Για το ποιος είναι καλύτερος από τα τέσσερα αδέρφια: «Ο νεότερος είναι ο καλύτερος και ελπίζω να τον δούμε να παίζει στην Ευρώπη».