Δύο μέρες πριν από το ματς με την ΑΕΚ μαζεύονται όλοι οι διεθνείς του Ολυμπιακού

Την Παρασκευή (2/4) θα εμφανιστούν στον Ρέντη οι τελευταίοι διεθνείς του Ολυμπιακού. Γύρισε την Πέμπτη (1/4) ο Σα, επιστρέφουν και οι Ρέαμπτσιουκ, Κρίστινσον.

Δύο μέρες πριν από το ματς με την ΑΕΚ μαζεύονται όλοι οι διεθνείς του Ολυμπιακού

Επιστροφές είχε την Πέμπτη (1/4) στον Ρέντη για λογαριασμό του Ολυμπιακού, καθώς ο Ζοσέ Σα που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Πορτογαλία το βράδυ της Τρίτης (30/3), γύρισε στην Ελλάδα και έπιασε αμέσως δουλειά με... ορίζοντα το παιχνίδι με την ΑΕΚ την Κυριακή στο ΟΑΚΑ (4/4) για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς που καθόταν το προηγούμενο διάστημα σε αναμμένα κάρβουνα, είδε τον Σα έτοιμο να υπερασπιστεί την εστία κόντρα στην «Ένωση», ενώ πρόβλημα δεν θα προκύψει ούτε με τους Ελ Αραμπί και Μπα που αναμένεται να μπουν σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων με την υπόλοιπη ομάδα από την Παρασκευή (2/4).

Την ίδια μέρα θα βρεθεί στον Ρέντη και ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ μαζί με τον Κρίστινσον. Είναι οι τελευταίοι δύο διεθνείς που θα εμφανιστούν στο προπονητικό κέντρο, καθώς μέχρι και το βράδυ της Τετάρτης (31/3) είχαν υποχρεώσεις με τις Μολδαβία και Ισλανδία. Οπότε, την Πέμπτη (1/4) ταξίδευαν για να έρθουν στην Ελλάδα και την επόμενη μέρα θα μπουν σε ρυθμό προπονήσεων, με τον Μολδαβό μπακ να έχει καταθέσει την ψυχή του στα τρία ματς που έδωσε η Εθνική του.

Κατά τ’ άλλα, η προπόνηση της Πέμπτης (1/4) κύλησε δίχως προβλήματα για τον Ολυμπιακό, με τον Πέδρο Μαρτίνς να αναμένεται να κάνει πρόβα ενδεκάδας το Σάββατο (3/4), ένα 24ωρο πριν από το παιχνίδι με τους «κιτρινόμαυρους».