Νιόπλιας: «Να σταματήσει κάποια στιγμή αυτός ο φόβος» (vid)

Ο Νίκος Νιόπλιας αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο εντός έδρας παιχνίδι του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τη δεύτερη αγωνιστική των play out. 

Νιόπλιας: «Να σταματήσει κάποια στιγμή αυτός ο φόβος» (vid)

Τη νίκη που θα του δώσει μεγάλη βαθμολογική ανάσα ψάχνει ο ΟΦΗ το Σάββατο (3/4, 17:15) με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα για τα play out του πρωταθλήματος.

ΟΦΗ: Εξαιρετικά αμφίβολος με ΠΑΣ Γιάννινα ο Ντε Γκουζμάν

Ενόψει του αγώνα με την ομάδα της Ηπείρου ο Νίκος Νιόπλιας προχώρησε σε δηλώσεις στο επίσημο διαδικτυακό κανάλι του κρητικού συλλόγου.

Συγκεκριμένα ο προπονητής του ΟΦΗ δήλωσε: «Ήταν η έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος με ισορροπία στην άμυνα και στην επίθεση. Στα συν της είναι ότι το καλοκαίρι είχε πολύ χρόνο να δουλέψει. Δεν ήταν όπως η δική μας που συμμετείχαμε στα play off. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν πάρα πολύ καλό αντίπαλο. Σημασία έχει πώς θα εμφανιστεί η δική μας ομάδα.

Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και θα είμαστε έτοιμοι. Παίζουμε στην έδρα μας και κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτός ο φόβος που βγάζουμε και η νωχελικότητα. Πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Όσοι παίξουν πρέπει να καταλάβουν την κρισιμότητα και να ξέρουν πού βρισκόμαστε, ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του παιχνιδιού».