Ολυμπιακός: Πανέτοιμος για ΟΑΚΑ και Γιάννενα ο Καμαρά

Ο Πέδρο Μαρτίνς χαμογελάει βλέποντας τον Μαντί Καμαρά να λαμβάνει κανονικά μέρος στις προπονήσεις του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Πανέτοιμος για ΟΑΚΑ και Γιάννενα ο Καμαρά

Ο Μαντί Καμαρά φεύγοντας από την Ελλάδα για να ενσωματωθεί με την εθνική του ομάδα είχε πρησμένο τον αστράγαλο του με αποτέλεσμα να υπάρχει ανησυχία και στον Ρέντη. Στο παιχνίδι με το Μάλι ο χαφ του Ολυμπιακού έπαιξε για 70 λεπτά, ενώ στο δεύτερο παιχνίδι δεν ήταν καν στην αποστολή με αποτέλεσμα να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Είναι θετικό ότι δεν έπαιξε σε δύο παιχνίδια με την εθνική του ομάδα και δεν επιβαρύνθηκε ακόμα περισσότερο ο οργανισμός του. Το θέμα, ωστόσο είχε να κάνει με το πρόβλημα στο πόδι του.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του έχουν δει τον Μαντί Καμαρά να προπονείται κανονικά αυτές τις ημέρες και να αποδεικνύεται ότι τελικά δεν ήταν κάτι το σοβαρό το χτύπημα που είχε δεχτεί. Έτσι ο Αφρικανός χαφ έχει τεθεί στη διάθεση του προπονητή του για το μεγάλο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο κόουτς των Πειραιωτών, άλλωστε δεν είχε σκοπό αυτές τις ημέρες να ζορίσει τον Καμαρά. Περισσότερο ήθελε να τον αποφορτίσει, διότι μπορεί να γλίτωσε ένα παιχνίδι με τη Γουινέα, αλλά όπως και να 'χει μπήκε στη διαδικασία να ταξιδέψει στη χώρα του. Την ίδια ώρα οι συμπαίκτες του που έμειναν στην Ελλάδα απόλαυσαν ρεπό πέντε ημερών.

Έτσι αυτές τις ημέρες στον Ρέντη χαμογελούν που βλέπουν τον Μαντί σε καλή κατάσταση και ο Πέδρο Μαρτίνς τον ετοιμάζει για τα δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια που έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός. Διότι μη ξεχνάμε πως την Τετάρτη οι "ερυθρόλευκοι" αντιμετωπίζουν τα Γιάννενα για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας