ΠΑΟΚ: Επέστρεψε ο Μπάμπα, κανονικά οι Βιεϊρίνια και Καγκάβα

Ο Ράχμαν Μπάμπα επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Γκάνας, ενώ κανονικά προπονήθηκαν οι Αντελίνο Βιεϊρίνια και Σίντζι Καγκάβα.

ΠΑΟΚ: Επέστρεψε ο Μπάμπα, κανονικά οι Βιεϊρίνια και Καγκάβα

Έμφαση στις στατικές φάσεις και στην επιθετική ανάπτυξη έδωσαν στη σημερινή προπόνηση οι παίκτες του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Οι Βιεϊρίνια και Καγκάβα προπονήθηκαν χωρίς προβλήματα με την ομάδα, ενώ ο Ράχμαν Μπάμπα που επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Γκάνας έκανε ατομικό πρόγραμμα επανένταξης.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Όσο η μέρα του ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό πλησιάζει τόσο πιο
συγκεκριμένες και με έμφαση στη λεπτομέρεια γίνονται οι προπονήσεις της
ομάδας.

Η Τετάρτη (31.03) ξεκίνησε, όπως συνηθίζεται με ένα πρόγραμμα γυμναστικής. Αρχικά δρομικές ασκήσεις, στη συνέχεια συναρμογή και μετά rondo υψηλής έντασης.

Ακολούθησε παιχνίδι passing game το οποίο είχε συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες πάνω στην επιθετική ανάπτυξη, ενώ το τελευταίο μέρος του προγράμματος αφορούσε τις στατικές φάσεις.

Οι Βιεϊρίνια και Καγκάβα προπονήθηκαν χωρίς προβλήματα με την ομάδα, ο Ενέα Μιχάι συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, ενώ ο Ράχμαν Μπάμπα που επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Γκάνας έκανε ατομικό πρόγραμμα επανένταξης.

Την Πέμπτη (01.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 12:00 στη Νέα Μεσημβρία».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας