Μπρούνο Γκάμα: «Η πιο δύσκολη στιγμή ο αποκλεισμός στο Κύπελλο Ελλάδας»

Ο Μπρούνο Γκάμα μίλησε για την πορεία του Άρη στο πρωτάθλημα ενώ στάθηκε στον αποκλεισμό στο Κύπελλο Ελλάδας από τον Ολυμπιακό με το γκολ του Ανδρέα Μπουχαλάκη στα τελευταία λεπτά.

Μπρούνο Γκάμα: «Η πιο δύσκολη στιγμή ο αποκλεισμός στο Κύπελλο Ελλάδας»

Για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Ολυμπιακό, την απουσία του κόσμου και τον στόχο της δεύτερης θέσης μίλησε ο άσος του Άρη, Μπρούνο Γκάμα.

Αναλυτικά όσα είπε στο TV 100

Για τη δεύτερη θέση: «Θέλουμε τη δεύτερη θέση, όπου βρισκόμαστε σήμερα, παρά την ήττα μας στην πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ, αυτός είναι ο στόχος μέχρι το τέλος και θα τον πετύχουμε, γιατί βρισκόμαστε δικαιωματικά στη δεύτερη θέση, το βλέπει όλη η Ελλάδα και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε».

Για το δέσιμο της ομάδας: «Έχουμε ποιότητα ως ομάδας, όχι μόνο όσοι παίζουν, αλλά και όσοι μπαίνουν από τον πάγκο, γιατί το ρόστερ είναι μεγάλο και έχει πολλές επιλογές ο προπονητής. Όλοι μαζί βοηθήσαμε την ομάδα να βρεθεί στη δεύτερη θέση και έτσι θα συνεχίσουμε. Είμαστε πραγματική ομάδα, οι σχέσεις μέσα στα αποδυτήρια είναι άριστες, κάτι που φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο, όπου θέλουμε να κερδίζουμε και δεν υπάρχουν άλλα μυστικά για την πορεία μας: Είμαστε ομάδα με τα όλα της».

Για το κύπελλο: «Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν ο αποκλεισμός από το κύπελλο. Φτάσαμε πολύ κοντά, αντιδράσαμε σωστά και χάσαμε την πρόκριση με τον τρόπο που ξέρετε. Η ζωή συνεχίζεται, αλλά αυτός ο αποκλεισμός δεν φεύγει από το μυαλό μας. Προσωπικά, βοηθάω όσο μπορώ την ομάδα με όλους τους τρόπους, είτε σκοράροντας, είτε πασάροντας και αυτό το βλέπουν όλοι».

Για την απουσία του κόσμου: «Μας λείπει ο κόσμος του Άρη, χρειαζόμασταν φέτος τον κόσμο, γιατί όταν μπαίναμε στο γήπεδο πέρσι, με τέτοιο λαό που έχει ο Άρης ανεβαίναμε όλοι σε απόδοση και ψυχολογία, τώρα μπαίνεις σε ένα ψυχρό γήπεδο. Θα κάναμε πολλά περισσότερα με τον κόσμο στο πλευρό μας, σε ένα γεμάτο γήπεδο, το οποίο θα ήταν πάντα γεμάτο, είμαι σίγουρος, με αυτή την πορεία της ομάδας».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας