Τιμ Σπαρβ: Χειρουργήθηκε σήμερα (30/3) στη Φινλανδία

Νοκ άουτ για τουλάχιστον έναν μήνα ο Τιμ Σπαρβ που χάνει σχεδόν τους αγώνες της ΑΕΛ στα πλέι άουτ. Σήμερα (30/3) χειρουργήθηκε στο γόνατο.

Τιμ Σπαρβ: Χειρουργήθηκε σήμερα (30/3) στη Φινλανδία

Ο Τιμ Σπαρβ υποβλήθηκε σήμερα (30/3) σε επέμβαση στο γόνατο και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα μείνει εκτός δράσης για περίπου έναν μήνα.

Ο άσος της ΑΕΛ, τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα της Φινλανδίας με την Βοσνία / Ερζεγοβίνη κι όχι μόνο θα χάσει το επόμενο ματς των Σκανδιναβών με τους Ουκρανούς αλλά υποβλήθηκε σε επέμβαση σήμερα (30/3) στο γόνατο. Η επέμβαση έγινε στη Φινλανδία και ο έμπειρος μέσος αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην πατρίδα μας.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο Σπαρβ θα μείνει εκτός για έναν μήνα. Γίνεται λοιπόν αντιληπτό πως μόνο με θαύμα θα προλάβει, εάν προλάβει, τις δυο τελευταίες αγωνιστικές των πλέι άουτ.

Είναι σίγουρο πως θα λείψει από τα επόμενα τέσσερα ματς της ΑΕΛ ενώ από τη στιγμή που οι δυο τελευταίες αγωνιστικές θα διεξαχθούν 8 και 15 Μαΐου γίνεται αντιληπτό πως ο Τζιανλούκα Φέστα δεν μπορεί να υπολογίζει στον αρχηγό της Εθνικής ομάδας της Φινλανδίας.

Να σημειώσουμε πως ο Σπαρβ είχε τεθεί εκτός ομάδας αλλά πριν από την έναρξη των πλέι άουτ, επέστρεψε ξανά στα πλάνα του Φέστα αλλά ο Ιταλός τον χάνει ξανά και δεν τον υπολογίζει για τα συνέχεια λόγω του τραυματισμού του στο γόνατο.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας