Γλίτωσε μεγάλη ταλαιπωρία ο Καμαρά στην Ναμίμπια

Ο Μαντί Καμαρά που δεν έπαιξε στο Ναμίμπια - Γουινέα για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα γλίτωσε μία πολύ μεγάλη ταλαιπωρία σε αγωνιστικό επίπεδο.

Γλίτωσε μεγάλη ταλαιπωρία ο Καμαρά στην Ναμίμπια

Πάλι καλά που γύρισε νωρίτερα! Αυτό θα μπορούσε να πει ο Πέδρο Μαρτίνς με αφορμή την επιστροφή του Μαντί Καμαρά από την Εθνική Γουινέας νωρίτερα απ’ ό,τι τον περίμεναν.

Η Γουινέα είχε εξασφαλίσει την συμμετοχή της στα τελικά του Κόπα Άφρικα από την περασμένη εβδομάδα και έτσι δόθηκαν άδειες σε όλους τους «λεγεωνάριους», με αποτέλεσμα στο τελευταίο εκτός έδρας ματς με την Ναμίμπια να παίξουν όλοι όσοι αγωνίζονται στο εγχώριο πρωτάθλημα της Γουινέας. Για την ιστορία η Ναμίμπια επικράτησε με 2-1.

Το πιο ενδιαφέρον, όμως, στοιχείο της επιστροφής του Καμαρά είναι ότι γλίτωσε πολύ μεγάλη ταλαιπωρία στην Ναμίμπια. Το γήπεδο στο οποίο διεξήχθη το παιχνίδι με την Γουινέα σταμάτησε να λειτουργεί από την επόμενη κιόλας μέρα του αγώνα!

Ο λόγος είχε να κάνει με το ότι κρίθηκε ουσιαστικά ακατάλληλο, καθώς ναι μεν έγιναν κάποιες εργασίες για να βελτιωθεί η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου (σ.σ. είχε τοποθετηθεί συνθετικός χλοοτάπητας), αλλά τα προβλήματα που αντιμετώπισαν όλοι όσοι αγωνίστηκαν είχε ως αποτέλεσμα η Αφρικανική Ομοσπονδία να κρούσει το «καμπανάκι». Συγκεκριμένα ξεκαθάρισε ότι αν δεν γίνουν βελτιωτικές εργασίες, τότε το συγκεκριμένο γήπεδο δεν πρόκειται να ξαναχρησιμοποιηθεί από την Ναμίμπια.

Προτού τοποθετηθεί ο συνθετικός χλοοτάπητας, το γήπεδο είχε κανονικό γκαζόν και είχε καεί από τη ζέστη. Τα δε αποδυτήρια ήταν σε τραγική κατάσταση και πριν από μήνες εξεταζόταν το ενδεχόμενο η Ναμίμπια να έδινε το εντός έδρας παιχνίδι της έξω από τη χώρα. Τελικά, έγιναν κάποιες εργασίες στο «άψε-σβήσε», αλλά εκ του αποτελέσματος φάνηκε ότι δεν διορθώθηκε η κατάσταση με τον συνθετικό χλοοτάπητα.