Σβιντέρσκι: Έφτασα κοντά στην Μπολόνια κι ακόμη πιο κοντά στην Ουνιόν Βερολίνου το Γενάρη!

Ο Πολωνός επιθετικός του ΠΑΟΚ, Κάρολ Σβιντέρσκι, αναφέρθηκε στην πρόσφατη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αποκαλύπτοντας ότι έφτασε κοντά στην Μπολόνια κι ακόμη περισσότερο στην Ουνιόν Βερολίνου αλλά οι μετακινήσεις δεν ολοκληρώθηκαν.

Σβιντέρσκι: Έφτασα κοντά στην Μπολόνια κι ακόμη πιο κοντά στην Ουνιόν Βερολίνου το Γενάρη!

Στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ανέτρεξε ο Κάρολ Σβιντέρσκι κι αποκάλυψε το πόσο κοντά έφτασε στο ν' αλλάξει φανέλα πρώτα για λογαριασμό της Μπολόνια και κατόπιν για εκείνον της Ουνιόν Βερολίνου, κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Πολωνός, διεθνής, επιθετικός του ΠΑΟΚ συνεχίζει να απασχολεί έντονα τα ΜΜΕ της πατρίδας του μετά το ντεμπούτο του με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε και στο ενδιαφέρον που έδειξαν για να τον αποκτήσουν τον περασμένο Γενάρη Μπολόνια και Ουνιόν Βερολίνου αποκαλύπτοντας ότι έφτασε πολύ κοντά στην Ιταλική ομάδα κι ακόμη περισσότερο στη Γερμανική, αλλά η μεταγραφή του χάλασε λόγω των υψηλών απαιτήσεων του Δικεφάλου.

«Τη μεταγραφική περίοδο που πέρασε οι ομάδες δεν είχαν αρκετά χρήματα για να κάνουν μεταγραφές. Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και δεν πουλάει παίκτες με λίγα χρήματα. Έβαλε ένα οικονομικό όριο και η μεταγραφή δεν πραγματοποιήθηκε. Οι συνομιλίες με τη Μπολόνια κράτησαν αρκετό διάστημα. Άλλες μέρες έφτασα κοντά, άλλες ήμουν μακριά και άλλες πάλι κοντά. Στο τέλος τελικά η μεταγραφή χάλασε. Στα τελειώματα της μεταγραφικής περιόδου έφτασα πολύ κοντά στην Ουνιόν, πιο κοντά απ' ότι στην Μπολόνια, αλλά ο ΠΑΟΚ έβαλε μια απαγορευτική τιμή για αυτούς», τόνισε ο Σβιντέρσκι