Ολυμπιακός: Δεν πάει πουθενά ο Τιάγκο Σίλβα

Αγγλικό ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Τιάγκο Σίλβα θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι. Κάτι τέτοιο όμως δεν υφίσταται. 

Ολυμπιακός: Δεν πάει πουθενά ο Τιάγκο Σίλβα

Δεν έχει καμία βάση ένα ρεπορτάζ στην Αγγλία, που ανέφερε ότι ο Τιάγκο Σίλβα θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι. Δεν μπορούμε να βάλουμε το χέρι μας στη φωτιά τι θα γίνει σε τρεις μήνες, αλλά, με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή, δεν έχει τεθεί ποτέ ζήτημα παραχώρησης του Πορτογάλου το καλοκαίρι.

Ίσα ίσα που τον έχει στα πλάνα του για τη μεσαία γραμμή του νέου Ολυμπιακού, έστω κι αν έρχεται ως λύση από τον πάγκο. Το εν λόγω δημοσίευμα λοιπόν ανέφερε ότι κακώς ο Τιάγκο Σίλβα έφυγε από τη Νότιγχαμ όπου ήταν «βασιλιάς» και επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Στο ρεπορτάζ τονιζόταν ότι στον Πειραιά ο Πορτογάλος δεν είχε πολλές συμμετοχές στην αρχική ενδεκάδα και πως ο Πέδρο Μαρτίνς τον είχε αποκλείσει από τις λίστες για το Champions League και το Europa League. Στηρίχθηκαν λοιπόν τα ρεπορτάζ στη φετινή παρουσία του Τιάγκο Σίλβα και αμέσως άρχισαν τα σενάρια περί αποχώρησής του. Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο...