ΠΑΣ Γιάννινα: Μετά τον Ολυμπιακό απαντάει ο Γιαννίκης

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης έχει κάνει πρόταση ανανέωσης στον Αργύρη Γιαννίκη και θα πάρει απάντηση μετά τα ματς του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ολυμπιακό.

ΠΑΣ Γιάννινα: Μετά τον Ολυμπιακό απαντάει ο Γιαννίκης

Η ομάδα έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος της Super League είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Ηπειρώτες έχουν κάνει μία εξαιρετική πορεία φέτος και το σημαντικότερο είναι ότι παίζουν και πολύ ωραίου ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΣ βρίσκεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας έχοντας αποκλείσει τον Παναθηναϊκό με δύο νίκες και είναι μία ομάδα που της βγάζει το καπέλο όλη η χώρα.

Ο Αργύρης Γιαννίκης είναι ο άνθρωπος που έχει πολύ μεγάλο μερίδιο σε αυτή την επιτυχία. Ο 40χρονος προπονητής έχει δημιουργήσει ένα σύνολο που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και το πρώτο μέλημα της διοίκησης είναι να τον κρατήσει στα Γιάννενα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ήδη ο Γιώργος Χριστοβασίλης έχει κάνει πρόταση στον Αργύρη Γιαννίκη για να υπογράψει νέο συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών. Ο τεχνικός της ομάδας της Ηπείρου όπως στη συνάντηση που είχε με τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΣ του έχει κάνει γνωστό ότι θα δώσει την οριστική του απάντηση μετά τα παιχνίδια του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Δεν θέλει αυτή την περίοδο να διαταράξει την ηρεμία της ομάδας ενόψει των ημιτελικών με τους Πειραιώτες και γι' αυτό εξετάζει την πρόταση που έχει στα χέρια του για να απαντήσει μετά τα ματς. Το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα διεξαχθεί στις 7 Απριλίου και το δεύτερο στις 28 του ίδιου μήνα.