Ολυμπιακός: Η σιγουριά του Μαρτίνς με τον Χασάν

Ο Αχμέντ Χασάν έμεινε στον Ρέντη και ετοιμάζεται για το ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ. Το μεγάλο κίνητρο του Αιγύπτιου για τον αγώνα του ΟΑΚΑ.

Ολυμπιακός: Η σιγουριά του Μαρτίνς με τον Χασάν

Ο τραυματισμός που αποκόμισε ο Αχμέντ Χασάν σε εκείνο το εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΛ δεν του επέτρεψε να ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής ομάδας του Αιγύπτου. Αυτό, όμως είναι και κάτι που περιμένει και ο Πέδρο Μαρτίνς να λειτουργήσει υπέρ του ποδοσφαιριστή.

Ο 28χρονος επιθετικός κατάφερε αυτό το διάστημα να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τα ματς με Άρσεναλ και Άρη. Προπονείται κανονικά από την περασμένη Παρασκευή και είναι πανέτοιμος για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Το ευχάριστο για τον Πέδρο Μαρτίνς είναι ότι έχει στον Ρέντη έναν επιθετικό για να μπορεί να δουλέψει ενόψει της αναμέτρησης με τους "κιτρινόμαυρους". Μη ξεχνάμε κιόλας ότι ο Ελ Αραμπί απουσιάσει με την εθνική του ομάδα και καλώς εχόντων των πραγμάτων θα μπει σε προπόνηση την Παρασκευή. Το γεγονός ότι υπάρχει ο Χασάν στις προπονήσεις λύνει τα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος ετοιμάζει με άλλη άνεση το ματς του ΟΑΚΑ.

Και για τον ίδιο τον Χασάν η αναμέτρηση με την ΑΕΚ είναι ένα μεγάλο κίνητρο. Ο παίκτης φέτος δεν κατάφερε να παίξει σε κανένα από τα δύο ματς με τους "κιτρινόμαυρους", αφού ήταν η περίοδος που είχε προσβληθεί από τον κορονοϊό και τον είχε κρατήσει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επίσης ο Χασάν δεν έχει σκοράρει κατά της ΑΕΚ και αυτό αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για τον ποδοσφαιριστή.