«Νότιγχαμ για Ποντένσε, κάτι τρέχει με Κουντέ»

Τελευταία δημοσιεύματα σε Αγγλία και Ισπανία για παίκτες που αφορούν στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού

«Νότιγχαμ για Ποντένσε, κάτι τρέχει με Κουντέ»

Το όνομα του Πορτογάλου εξτρέμ Ντανιέλ Ποντένσε δεν είναι νέο στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τη στιγμή που υπήρχε ενδιαφέρον όταν ο 22χρονος εξτρέμ έλυσε το συμβόλαιό του με την Σπόρτινγκ, έπειτα από τα επεισόδια που προξένησαν οπαδοί της ομάδας στο προπονητικό κέντρο της σε βάρος διοίκησης, προπονητή και παικτών.

Ο Ποντένσε έχει ένα μεγάλο συμβόλαιο και το τελευταίο μισό της περσινής σεζόν δεν έπαιξε λόγω τραυματισμού, ωστόσο είναι ένας παίκτης με μεγάλο ταλέντο που απασχολεί αρκετές ομάδες του εξωτερικού από τη στιγμή που είναι ελεύθερος. Το εμπόδιο για τον Ολυμπιακό σε αυτή την περίπτωση ήταν πάντα και η φιλοδοξία του παίκτη να αγωνιστεί σε ένα πιο δυνατό πρωτάθλημα, κάτι που εξακολουθεί να ισχύει παρότι ο μάνατζέρ του Ζόρζε Μέντες έχει πολύ καλή επαφή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και έχει πάει παίκτες του πρόσφατα στην Νότιγχαμ με πολλά χρήματα.

Για τη Νότιγχαμ και τον Ποντένσε γίνεται λόγος από χτες σε όλα τα ρεπορτάζ που αφορούν στην αγγλική ομάδα, τα οποία υποστηρίζουν ότι η Φόρεστ θέλει να αποκτήσει τον Πορτογάλο άσο. Πολλοί θεωρούν ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν προορίζει τον παίκτη για την αγγλική ομάδα, αλλά για τον Ολυμπιακό, κάτι που θα φανεί τις επόμενες ώρες, όπως και αν μπορούν να καμφθούν οι ενδοιασμοί όπως και οι οικονομικές απαιτήσεις του Ποντένσε.

Στον Ολυμπιακό εξακολουθεί να υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για τον Πιερ Κουντέ, καθώς η συμφωνία με την Ατλέτικο και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, όμως στην Ισπανία υπάρχουν σήμερα ρεπορτάζ που θεωρούν ότι η περίπτωση του Καμερουνέζου για τον Ολυμπιακό δεν είναι πλέον τόσο σίγουρη όσο φαινόταν τις προηγούμενες ημέρες. Και ότι πράγματι υπάρχει εμπλοκή από άλλα κλαμπ. Είναι κάτι που επίσης θα ξεκαθαρίσει άμεσα.