ΟΦΗ: Στη διάθεση του Νιόπλια Βούρος και Διαμαντής

Βούρος και Διαμαντής συμμετείχαν κανονικά στην προπόνηση του ΟΦΗ και τέθηκαν στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια για το  ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

ΟΦΗ: Στη διάθεση του Νιόπλια Βούρος και Διαμαντής

Το Σάββατο ο ΟΦΗ φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα για τη 2η αγωνιστική των play out της Super League. Η ομάδα της Κρήτης έχει έρθει σε αρκετά δύσκολη θέση και η αναμέτρησης με τους Ηπειρώτες είναι πολύ σημαντική στην προσπάθεια που κάνει για να μην μπλέξει σε περιπέτειες.

Το ευχάριστο για τον Νίκο Νιόπλια είναι ότι στην προπόνηση της Δευτέρας είχε τον Βούρο και τον Διαμαντή να προπονούνται κανονικά. Αμφότεροι έβγαλαν το πρόγραμμα χωρίς να νιώσουν την παραμικρή ενόχληση και έτσι τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή τους για το ματς του Σαββάτου.

Με αυτές τις δύο επιστροφές, ωστόσο δεν λύθηκαν όλα τα προβλήματα του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ. Οι Νέιρα, Σελίμοβιτς, Ντε Γκουζμάν και Γιάννου ακολούθησαν και πάλι ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία . Επίσης οι Γιαννούλης, Σωτηρίου και Ναμπί ακολούθησαν θεραπεία, ενώ Τσιλιανίδης και Καστάνιος δεν συμμετείχαν καθόλου στην προπόνηση.