ΖΕΕΦΕΛΝΤ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Οι γκολάρες των Μάριν, Φορτούνη και ο Καμαρά

Ξανά πολύ τακτική και μπάλα είχε το πρόγραμμα της προετοιμασίας του Ολυμπιακού. Τα γκολ που ξεχώρισαν από την πρωινή προπόνηση.

ΖΕΕΦΕΛΝΤ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Οι γκολάρες των Μάριν, Φορτούνη και ο Καμαρά

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ. Το πρόγραμμα των Πειραιωτών διήρκησε και πάλι δύο ώρες με τον Πέδρο Μαρτίνς να ρίχνει όλο του το βάρος γι' ακόμα μία φορά στην τακτική.

Είναι πλέον ξεκάθαρη η πρόθεση του Πορτογάλου προπονητή να ασχοληθεί περισσότερο με θέματα που έχουν να κάνουν με το τακτικό κομμάτι. Κάπως έτσι και οι προπονήσεις του σε καθημερινή περιλαμβάνουν πολλή δουλειά με τη μπάλα και οι ασκήσεις αφορούν στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Και η πρωινή προπόνηση της Τετάρτης κάπως έτσι κύλησε για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Εκείνο που ξεχωρίζει από τις ασκήσεις και το δίτερμα που έγινε ήταν το πολύ όμορφο γκολ του Μάρκο Μάριν, ο οποίος κέρδισε το χειροκρότημα των συμπαικτών του. Στην επόμενη φάση, μάλιστα "απάντησε" ο Κώστας Φορτούνης με ένα εξίσου ωραίο γκολ.

Το δρόμο προς τα δίχτυα βρήκε και ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος συνεχίζει να κερδίζει τις εντυπώσεις σε αυτές τις πρώτες προπονήσεις του Ολυμπιακού επί αυστριακού εδάφους. Ο νεαρός χαφ μέχρι τώρα είναι ο ποδοσφαιριστής που ξεχωρίζει και κάνει τη διαφορά.

Κατά τα άλλα οι "ερυθρόλευκοι" συνεχίζουν να δουλεύουν πολύ με τη μπάλα και με τον Πέδρο Μαρτίνς να κάνει πολλές ασκήσεις σε κλειστό χώρο ζητώντας καλή κυκλοφορία της μπάλας. Η επόμενη προπόνηση της ομάδας του Πειραιά είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα στις 19:00 ώρα Ελλάδας.

*Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν το πρωί οι Βρουσάι και Κούτρης.