H ώρα του Αλγκασίμ Μπα στον Ρέντη

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να προπονηθεί με τον Ολυμπιακό ο 18χρονος μεσοεπιθετικός από την Γουινέα, Αλγκασίμ Μπα που έχει ήδη υπογράψει στους «ερυθρόλευκους».

H ώρα του Αλγκασίμ Μπα στον Ρέντη

Τελειωμένη υπόθεση είναι ο Αλγκασίμ Μπα, ο οποίος τη νέα περίοδο θα αγωνίζεται στον Ολυμπιακό. Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός από την Γουινέα έχει ήδη υπογράψει στους Πειραιώτες, όπως τόνισε και ο ίδιος σε δηλώσεις στην πατρίδα του, αλλά εκκρεμεί μία τυπική διαδικασία, έτσι ώστε να μπει σε ρυθμό προπονήσεων με τη νέα του ομάδα.

Ακόμα δεν έχει κάνει προπόνηση με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους νέους του συμπαίκτες, αλλά αυτό θα συμβεί εντός της εβδομάδας, καθώς αναμένεται να ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος που αφορά τη μεταγραφή του.

Να σταλούν δηλαδή από την Γουινέα τα απαραίτητα έγγραφα για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνησή του στον Ολυμπιακό.

Ο Αλγκασίμ Μπα για τον οποίο έβαζε το χέρι του στη «φωτιά» και ο Μαντί Καμαρά, θεωρείται ένα «διαμαντάκι» για τους ανθρώπους των Πειραιωτών. Πιστεύουν στο λιμάνι ότι έχουν καταφέρει να αποκτήσουν έναν ποδοσφαιριστή που θα εξελιχθεί σε περίπτωση Σισέ, Μπα και Καμαρά.

Σε έναν ποδοσφαιριστή δηλαδή που κόστισε ελάχιστα, αλλά στο μέλλον θα ανέβουν κατακόρυφα οι μετοχές του, όπως συνέβη με τους υπόλοιπους Αφρικανούς που αποκτήθηκαν με εισήγηση Φρανσούα Μοντέστο από τη Β’ Γαλλίας.

Φυσικά για να γίνει η μεταγραφή του Αλγκασίμ Μπα, έδωσε το «οκ» και ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος τον έχει τσεκάρει σε βίντεο. Τις επόμενες μέρες λοιπόν θα έχει τη δυνατότητα να τον δει και σε συνθήκες προπόνησης με την πρώτη ομάδα.