«Ο Ρέαμπτσιουκ πάλευε μόνος του με τους Δανούς»

Τι έγραψαν τα μολδαβικά ΜΜΕ για το 8-0 της Δανίας επί της Μολδαβίας. Για 90 λεπτά αγωνίστηκε ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ του Ολυμπιακού.

«Ο Ρέαμπτσιουκ πάλευε μόνος του με τους Δανούς»

Το 8-0 της Δανίας επί της Μολδαβίας στο γήπεδο της Μίντιλαντ το βράδυ της Κυριακής (28/3) δεν αφήνει πολλά περιθώρια ανάλυσης. Ωστόσο, τα μολδαβικά ΜΜΕ που ναι μεν δεν είχαν απαιτήσεις από την Εθνική ομάδα της χώρας τους, ήλπιζαν ότι θα σταθεί αξιοπρεπώς στην Δανία. Μετά την «οκτάρα» λοιπόν, ήταν απολύτως φυσιολογικό να περάσει... πριονοκορδέλα όλους τους διεθνείς!

Ή για την ακρίβεια σχεδόν όλους... Ο μοναδικός που την γλίτωσε ήταν ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ από την πολύ σκληρή κριτική που άσκησαν στο τεχνικό τιμ και στους ποδοσφαιριστές.

Στον μολδαβικό Τύπο υπήρχαν αρκετές αναφορές ότι «ο Ρέαμπτσιουκ πάλευε μόνος του με τους Δανούς». Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού που αδικείται παίζοντας σε μία τόσο χαμηλού επιπέδο Εθνική ομάδα (σ.σ. μην ξεχνάμε ότι αναδείχθηκε ο καλύτερος Μολδαβός ποδοσφαιριστής και με διαφορά για το 2020), ήταν ο μοναδικός που «εμφανίστηκε» στο γήπεδο της Μίντιλαντ, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν οι συμπατριώτες του.
Δεν γινόταν φυσικά μόνος του να αντιμετωπίσει τους «διψασμένους» Δανούς, που ήθελαν πάση θυσία το τρίποντο, έτσι ώστε να «χτίσουν» σιγά-σιγά την πρόκρισή τους στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Ρέαμπτσιουκ που είχε «διασωθεί» και στο ναυάγιο της Μολδαβίας με τα Νησιά Φερόε την περασμένη εβδομάδα (είχε έρθει 1-1), αναμένεται να παίξει βασικός και στο ματς της Τετάρτης (31/1) με το Ισραήλ στο Κισινάου.

Τι σημαίνει αυτό σε σχέση με τον Ολυμπιακό; Ότι ο Πέδρο Μαρτίνς θα τον δει στον Ρέντη να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα την Παρασκευή (2/4), δύο μέρες πριν από την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Την Πέμπτη (1/4) θα φτάσει στην Ελλάδα, αλλά έχοντας πίσω του τρία 90λεπτα θα χρειαστεί να πάρει κάποιες ανάσες.