Παναθηναϊκός: Όλα δείχνουν ότι τέλος η σεζόν για Κουρμπέλη

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης δεν φαίνεται να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στους προσαγωγούς του και είναι πολύ πιθανό να μην παίξει καθόλου στα πλέι οφ.

Παναθηναϊκός: Όλα δείχνουν ότι τέλος η σεζόν για Κουρμπέλη

Η πορεία της αποθεραπείας του Δημήτρη Κουρμπέλη, μετά την εγχείρηση για την αποκατάσταση στο σύνδρομο κοιλιακών/προσαγωγών, δεν έχει σημειώσει την απαιτούμενη πρόοδο.

Όλες οι ενδείξεις συνηγορούν στο συμπέρασμα ότι είναι απίθανο να προλάβει να αγωνιστεί σε κάποιο ματς της ομάδας μέχρι το τέλος των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Στο ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί υπάρχουν ενοχλήσεις όταν χρησιμοποιεί μπάλα και άπαντες στο σύλλογο εμφανίζονται επιφυλακτικοί για το αν θα πρέπει να ανεβάσει ένταση για να αγωνιστεί σε κάποιο από τα τελευταία ματς του δεύτερου γύρου των πλέι οφ.

Οι μέχρι τώρα μετρήσεις, αλλά κυρίως οι ενοχλήσεις που εξακολουθεί να έχει ο παίκτης στους προσαγωγούς οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η περίπτωση του απαιτεί λεπτούς χειρισμούς προκειμένου να μην ληφθεί απολύτως κανένα ρίσκο ενόψει της καλοκαιρινής προετοιμασίας για την επόμενη σεζόν.

Τις προσεχείς ημέρες θα γίνει νέα αξιολόγηση της κατάστασής του για να υπάρξουν οριστικές αποφάσεις, αν και στον Παναθηναϊκό θέλουν πρώτα να διασφαλίσουν την υγεία του αρχηγού τους και μετά να δουν τα «πρέπει» στα πλέι οφ.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας