Ολυμπιακός: Γυρίζουν πρώτοι στον Ρέντη οι Καμαρά και Ντρέγκερ

Οι Μαντί Καμαρά και Μοχάμεντ Ντρέγκερ θα είναι οι πρώτοι δύο παίκτες του Ολυμπιακού που θα επιστρέψουν νωρίτερα στον Ρέντη, έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές ομάδες.

Ολυμπιακός: Γυρίζουν πρώτοι στον Ρέντη οι Καμαρά και Ντρέγκερ

Ο Πέδρο Μαρτίνς εδώ και μέρες κάθεται σε... αναμμένα κάρβουνα λόγω των 13 διεθνών του και με τις ευχές του να τους συνοδεύουν έτσι ώστε να γυρίσουν απολύτως υγιείς.

Ο μεγαλύτερος «πονοκέφαλος» είναι φυσικά οι Αφρικανοί διεθνείς, οι οποίοι κλήθηκαν να αγωνιστούν σε γήπεδα - καρμανιόλες. Ευτυχώς για τον Μαρτίνς και τον Ολυμπιακό οι υποχρεώσεις των ποδοσφαιριστών του σιγά-σιγά ολοκληρώνονται.

Την Κυριακή (28/3) οι Μαντί Καμαρά και Μοχάμεντ Ντρέγκερ δίνουν τους τελευταίους τους αγώνες για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα και την Δευτέρα (29/3) θα πάρουν το αεροπλάνο της επιστροφής. Θα είναι οι δύο πρώτοι που θα γυρίσουν στον Ρέντη απ’ όλους τους διεθνείς.

Ο Καμαρά παίζει με την Γουινέα στην Ναμίμπια και ο Ντρέγκερ στην Τυνησία με την Ισημερινή Γουινέα.

Δυστυχώς για τον Πέδρο Μαρτίνς, όλοι οι υπόλοιποι αναμένονται στην Ελλάδα από Τετάρτη (31/1) έως την Πέμπτη (1/4) για να ενσωματωθούν στην προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ.

Η FIFA έχει «γεμίσει» το καλαντάρι, με τους Ευρωπαίους διεθνείς πλέον να καλούνται να αγωνιστούν τρεις φορές με τις Εθνικές τους ομάδες σε κάθε διακοπή.

Κατά συνέπεια, οι περισσότεροι θα ολοκληρώσουν την Τετάρτη (31/1) τις υποχρεώσεις τους και είναι ζήτημα αν θα καταφέρουν να κάνουν δύο κανονικές προπονήσεις στον Ρέντη ενόψει ΑΕΚ.