ΟΦΗ: Θέμα με Καστάνιος

Ακόμη ένα πρόβλημα τραυματισμού στον ΟΦΗ. Ο Ολλανδός επιθετικός Λουκ Καστάνιος αποχώρησε σήμερα (27/3) από την προπόνηση με ενοχλήσεις και τη Δευτέρα (29/3) θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

ΟΦΗ: Θέμα με Καστάνιος

Αγωνία στον ΟΦΗ για τον Λουκ Καστάνιος. Ο Ολλανδός επιθετικός της ομάδας του Ηρακλείου, αποχώρησε από τη σημερινή (27/3) προπόνηση με ενοχλήσεις και τη Δευτέρα (29/3) θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΟΦΗ για το σημερινό (27/3) πρόγραμμα

«Χωρίς τον Luc Castaignos oλοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (27/3) η προπόνηση της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ο Ολλανδός επιθετικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους του αριστερού ποδιού κατά τη διάρκεια της προπόνησης και αποχώρησε. Την Δευτέρα (29/3) θα υποβληθεί σε εξετάσεις και θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του.

Ατομικό πρόγραμμα για λόγους ξεκούρασης ακολούθησε ο Απόστολος Διαμαντής.

Οι Πραξιτέλης Βούρος, Jonathan De Guzman, Juan Neira και Vahid Selimovic έκαναν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Θεραπεία συνέχισαν οι Απόστολος Γιάννου, Κώστας Γιαννούλης, Δημήτρης Σωτηρίου και Adil Nabi, ενώ στην προπόνηση δεν συμμετείχε για μια ακόμη ημέρα ο Κοσμάς Τσιλιανίδης.

Το σημερινό πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις ταχύτητας και αγωνιστικό παιχνίδι σε μεγάλο χώρο.

Αύριο, Κυριακή (28/3) οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα έχουν ρεπό. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 11:00 το πρωί της Δευτέρας (29/3)».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας