Συνεδριάζει το ΔΣ της Super League την Τετάρτη 31 Μαρτίου

Το διοικητικό συμβούλιο της Super League θα συγκληθεί μέσω τηλεδιάσκεψης την ερχόμενη Τετάρτη (31/3) για να προγραμματίσει μεταξύ άλλων έκτακτη ΓΣ για την εκλογή εκπροσώπων στην ΕΕ της ΕΠΟ.

Συνεδριάζει το ΔΣ της Super League την Τετάρτη 31 Μαρτίου

Συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Super League θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη (31/3), όπως γνωστοποίησε η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της μεγάλης κατηγορίας.

Το ΔΣ θα συγκληθεί, όπως είναι ευνόητο, μέσω τηλεδιάσκεψης την τελευταία ημέρα του τρέχοντος μηνός στις 16:30 και μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι η εκλογή εκπροσώπων του συνεταιρισμού στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Σύμφωνα με την ενημερωτική ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα (27/3) η Super League, τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι τα παρακάτω:

1. Σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης με θέμα την εκλογή εκπροσώπων του συνεταιρισμού στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ μετά τις σημερινές αρχαιρεσίες και σύμφωνα με το οικείο σημερινό έγγραφο της τελευταίας.

2. Κεντρική εποπτεία αγωνιστικών χώρων για το πρωτάθλημα της Super League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου (2021-22).

3. Πρόταση ανανέωσης συνεργασίας από τις αντισυμβαλλόμενες του συνεταιρισμού εταιρείες, αναφορικά με την κεντρική διαχείριση ηλεκτρονικών διαφημιστικών πινακίδων των γηπέδων (LED).

4. Επιστολή του προέδρου της Επιτροπής Παρατηρητών.

5. Ενέργεια κοινωνικής ευθύνης σε συνεργασία με τον οργανισμό «Χαμόγελο του Παιδιού».

6. Δημοσίευση πρόσκλησης υποβολής ενδιαφέροντος σε σχέση με τα δικαιώματα διάθεσης αυτοκόλλητων φωτογραφιών (stickers) και άλλων συναφών δικαιωμάτων ποδοσφαιριστών και σημάτων ομάδων της Super League.

7. Διάφορα.