Και με τη... βούλα πάνε φουλ για ΑΕΚ οι Σεμέδο, Χασάν και Βαλμπουενά

Οι Σεμέδο, Χασάν και Βαλμπουενά προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμούς το Σάββατο (27/3) και πλέον η συμμετοχή τους στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (4/4), είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη.

Και με τη... βούλα πάνε φουλ για ΑΕΚ οι Σεμέδο, Χασάν και Βαλμπουενά

Πολύ σημαντική αποδείχθηκε η προπόνηση του Σαββάτου (27/3). Κι αυτό, γιατί ο Πέδρο Μαρτίνς ήθελε να τσεκάρει για ακόμη μία φορά τους Σεμέδο, Χασάν και Βαλμπουενά ενόψει της επανέναρξης των πλέι οφ με το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ να είναι αυτό που ακολουθεί για τον Ολυμπιακό στις 4 Απριλίου.

Και οι τρεις που μέχρι πρότινος βρίσκονταν στο ιατρικό δελτίο, προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμούς για δεύτερη σερί μέρα. Μάλιστα, η σαββατιάτικη προπόνηση ήταν λίγο πιο απαιτητική σε σχέση με την χθεσινή (26/3).

Οι Σεμέδο, Βαλμπουενά και Χασάν έδειξαν στον Μαρτίνς ότι πλέον η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή τους στη δράση είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη, όπερ σημαίνει ότι στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ θα είναι στη διάθεσή του.

Για να μην καταφέρουν να βρεθούν στην αποστολή για το ματς του ΟΑΚΑ, τότε θα πρέπει να συμβεί κάποιο απρόοπτο στις προπονήσεις που ακολουθούν ή να κρατήσει μία πισινή το ιατρικό τιμ για να φύγει έστω και το 1% που μπορεί να προκύψει ως αμφιβολία.

Με τα δεδομένα που υπάρχουν έως τώρα, οι τρεις τους θα είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα της παραπάνω Κυριακής (4/4) και από εκεί και πέρα θα είναι στο χέρι του Μαρτίνς κατά πόσο θα τους χρησιμοποιήσει ή όχι στην Καλογρέζα.