Ολυμπιακός: Προέχει το νταμπλ, μετά οι οριστικές αποφάσεις για μεταγραφές και κυρίως για εξτρέμ

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ανοικτές τις «κεραίες» του στην αγορά για εξτρέμ, αλλά οι οριστικές αποφάσεις θα παρθούν τον Μάιο. Έως τότε προέχει το νταμπλ.

Ολυμπιακός: Προέχει το νταμπλ, μετά οι οριστικές αποφάσεις για μεταγραφές και κυρίως για εξτρέμ

Είναι απολύτως φυσιολογικό σε μία «νεκρή» περίοδο - όπως είναι η τωρινή - για τους συλλόγους ως προς τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, να αρχίσουν διάφορα μεταγραφικά σενάρια ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Ολυμπιακός φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να αποτελέσει εξαίρεση και ο Πέδρο Μαρτίνς είναι λογικό να έχει ανοικτές τις «κεραίες» του. Συν τοις άλλοις ο σύλλογος είναι και μαγαζί - γωνία, όπερ σημαίνει ότι οι μανατζαραίοι θα αρχίσουν να τον «πυροβολούν» με προτάσεις για τους πελάτες τους.

Μία τέτοια περίπτωση ήταν και ο Νιγηριανός εξτρέμ Αχμέντ Μούσα που κυκλοφορεί ως ελεύθερος από τον Οκτώβριο και εμφανίστηκε ξαφνικά ως «κλεισμένος» από τους Πειραιώτες, κάτι το οποίο φυσικά δεν ισχύει.

Στο λιμάνι θα φτάνουν ένα σωρό μανατζερικές προτάσεις. Κάποιοι παίκτες αξίζουν της προσοχής των «ερυθρόλευκων», κάποιοι άλλοι απορρίπτονται με συνοπτικές διαδικασίες.

Το μόνο σίγουρο ότι μία πρώτη εικόνα υπάρχει για το τι θα χρειαστεί ο Ολυμπιακός την επόμενη χρονιά και όπως έχει αναφέρει το «ΦΩΣ» από την Δευτέρα (22/3), το θέμα του εξτρέμ βρίσκεται σε περίοπτη θέση, είτε μείνει ο Μπρούμα, είτε φύγει.

Απλώς είναι πολύ νωρίς για να γίνει μία κουβέντα σε πιο ρεαλιστική βάση ως προς την ονοματολογία.

Αυτό που προέχει για τον Πέδρο Μαρτίνς δεν είναι τίποτε άλλο από το να ξεμπερδεύει το συντομότερο δυνατόν με την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος, εν συνεχεία να δώσει ευκαιρίες στις θεωρητικά «ρεζέρβες» και φυσικά να ολοκληρώσει τη σεζόν με το νταμπλ στις 22 Μαϊου.

Οι οριστικές αποφάσεις σε ό,τι έχει να κάνει με ονόματα, θα παρθούν γύρω στα τέλη Μαϊου. Εκτός και αν έως τότε εμφανιστεί μία περίπτωση που δεν θα μπορεί να την αφήσει να περάσει ανεκμετάλλευτη. Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι άμεσα να γίνεται στον ορίζοντα.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας