Υπογράφει και πάει στο Ζέεφελντ για βασικός

Ο Γιάννης Μασούρας θα βρίσκεται στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς, αφού υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Ο ρόλος και οι προσδοκίες από τον δεξιό μπακ και οι όροι της συμφωνίας με τη Λάρισα. 

Υπογράφει και πάει στο Ζέεφελντ για βασικός

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει σήμερα και ανακοινώνει άμεσα την απόκτηση του Γιάννη Μασούρα, που μόλις γίνει και τυπικά «ερυθρόλευκος» θα φύγει για την Αυστρία, ώστε να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Μαρτίνς.

Στον Ολυμπιακό πιστεύουν πάρα πολύ σε αυτήν την μεταγραφή και θεωρούν ότι ο 22χρονος μπακ έχει όλα τα φόντα να διεκδικήσει τη θέση του βασικού από τον Ομάρ, αν τελικά ο Νορβηγός μείνει στην ομάδα και δεν πωληθεί.

Γι' αυτό άλλωστε και έγινε μεγάλη προσπάθεια να αποκτηθεί από τη Λάρισα, η οποία έχει συμφωνήσει να πάρει παίκτες από τον Ολυμπιακό, πέραν των οικονομικών ανταλλαγμάτων και του ποσοστού μεταπώλησης. Ο Μασούρας έκανε φέτος μια πολύ καλή σεζόν και έδειξε ότι μπορεί με την κατάλληλη δουλειά στον Ολυμπιακό να έχει θεαματική εξέλιξη.

Με όπλο την ταχύτητά του αλλά και την δυνατότητα να καλύπτει όλη την πλευρά, προσφέροντας επιθετικά και αμυντικά.

Στον Ολυμπιακό πιστεύουν ότι έχουν κάνει μια εξαιρετική κίνηση που δεν μπορεί απλώς να αποδειχτεί εξειρετική επένδυση για το μέλλον, αλλά να προσφέρει άμεσα λύσεις.

Και είναι στο χέρι του ίδιου να δείξει ότι έχει την προσωπικότητα, τις ψυχικές δυνάμεις, ώστε να δικαιώσει από τώρα την εμπιστοσύνη της νέας το ομάδας.

Ο Μασούρας θα υπογράψει σήμερα τριετές ή τετραετές συμβόλαιο και αμέσως θα αναχωρήσει για Αύστρια.

Η Λάρισα θα πάρει 1 εκατ. ευρώ και θα έχει ποσοστά 10% σε μελλοντική πώληση του παίκτη. Έχει ζητήσει τον Μανθάτη, αλλά οι δανεικοί που θα πάρει (ένας ή δύο) θα οριστικοποιηθούν σήμερα.