ΠΑΕ ΑΕΚ: Εξώδικο στην Επιτροπή Δεοντολογίας

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έστειλε εξώδικο στην πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας και ζητάει να της γνωστοποιηθεί η ταυτότητα όσων έκαναν την καταγγελία εναντίον της για να ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματα της.

ΠΑΕ ΑΕΚ: Εξώδικο στην Επιτροπή Δεοντολογίας

Η ΠΑΕ ΑΕΚ είχε ενημερώσει πως μελετάει ενδεχόμενο νομικών κινήσεων για την παραπομπή της στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ και σήμερα (26/3) έκανε την πρώτη.

Συγκεκριμένα, σήμερα (26/3) το πρωί δικαστικός επιμελητής επέδωσε εξώδικη πρόσκληση από την πλευρά της ΠΑΕ ΑΕΚ στην πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας, κ. Λουϊζα Ιωαννίδου.

Με το εξώδικο αυτό, η ΑΕΚ ζητά να της γνωστοποιηθούν τα πλήρη στοιχεία της ταυτότητας όσων έχουν κάνει την εναντίον της καταγγελία, για να ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματα της εναντίον τους.

Σύμφωνα με τον κανονισμό της Επιτροπής Δεοντολογίας, σε περίπτωση ανώνυμης καταγγελίας, τα στοιχεία του ανωνύμως καταγγέλλοντος, πρέπει να γνωστοποιούνται στον Πρόεδρο της Επιτροπής και να τηρούνται σε φάκελο μη προσβάσιμο σε τρίτους.

Για να είναι διαθέσιμα σε θιγόμενο πρόσωπο, αν υποβληθεί σε βάρος του μία αποδεδειγμένα ψευδής και συκοφαντική καταγγελία, σύμφωνα με την παράγραφο 3 του κανονισμού!

«Ζητάμε όλα τα στοιχεία προκειμένου να κινηθούμε δικαστικά εναντίον όλοι όσοι συμμετέχουν στην επιχείρηση σπίλωσης της ομάδας μας, υπό οποιαδήποτε ιδιότητα και να ενεργούν», υποστηρίζουν από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ στο εξώδικο αναφέρει μεταξύ άλλων «η μέχρι σήμερα διαδικασία έχει πλήξει βάναυσα τη φήμη, το κύρος και την αξιοπιστία της ΠΑΕ ΑΕΚ και των διοικούντων της».

Στην ΑΕΚ περιμένουν την αντίδραση της Προέδρου της Επιτροπής και φυσικά ετοιμάζουν τις επόμενες κινήσεις τους.