ΟΦΗ: Η ενημέρωση για τους διεθνείς

Ενημέρωση για τους διεθνείς που διαθέτει η ομάδα από την ΠΑΕ ΟΦΗ.

ΟΦΗ: Η ενημέρωση για τους διεθνείς

Η ΠΑΕ ΟΦΗ εξέδωσε δελτίο Τύπου για την παρουσία των διεθνών της ομάδας του Ηρακλείου με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας των Ελπίδων.

«Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Εθνικής Ελπίδων για τον Μάρτιο ολοκληρώθηκαν και οι διεθνείς του ΟΦΗ επιστρέφουν στο Ηράκλειο, προκειμένου να ενταχθούν στην προετοιμασία για το ματς της 2ης αγωνιστικής των play out της Super League με τον ΠΑΣ Γιάννινα (3/4).

Στην βασική ενδεκάδα του αγώνα κόντρα στην Κύπρο, που διεξήχθη το απόγευμα της Πέμπτης (25/3) στο «Απόστολος Νικολαΐδης», βρέθηκε ο Απόστολος Διαμαντής. Ο αμυντικός της ομάδας μας, ο οποίος φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης, η οποία έληξε ισόπαλη (0-0) για τις δυο ομάδες.

Ο Φροίξος Γρίβας δεν ήταν ανάμεσα στους 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε να συμπεριλάβει στην αποστολή για το ματς ο ομοσπονδιακός προπονητής, κ. Γιάννης Γκούμας.

Να σημειωθεί ότι αυτός ήταν ο πρώτος αγώνας της Εθνικής ομάδας U21 στον 4ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U21 2021-2023.

Επόμενος αντίπαλος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είναι το Λιχτενστάιν (5/6/21)» αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ ΟΦΗ για την παρουσία των παικτών που έχει μαζί ο Γιάννης Γκούμας.