Οι οκτώ μήνες του Μαρτίνς στην Ελλάδα και οι επιστροφές στον Ρέντη

Την Παρασκευή (26/3) θα βρίσκεται στον Ρέντη ο Πέδρο Μαρτίνς και μαζί του θα γυρίσουν σε κανονικούς ρυθμούς οι Σεμέδο, Βαλμπουενά και Χασάν ενόψει ΑΕΚ (4/4).

Οι οκτώ μήνες του Μαρτίνς στην Ελλάδα και οι επιστροφές στον Ρέντη

Τέλος το ρεπό που έδωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στους ποδοσφαιριστές του. Την Πέμπτη (25/3) επέστρεψαν αρκετοί παίκτες στον Ρέντη για να κάνουν τα προγράμματά τους, αλλά ουσιαστικά όλοι θα μαζευτούν την Παρασκευή (26/3), ημέρα που θα είναι παρών και ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το μίνι ταξίδι που έκανε στην Πορτογαλία.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μετά από οκτώ μήνες συνεχούς παρουσίας στην Ελλάδα, πετάχτηκε μέχρι την πατρίδα του για να δει τους δικούς του ανθρώπους.

Και πάλι όμως τα κεφάλια μέσα για όλους. Παρά τις πολλές απουσίες που έχουν στον Ρέντη λόγω των 13 διεθνών, ο Πέδρο Μαρτίνς θα κοιτάξει από την Παρασκευή (26/3) κιόλας να βάλει τους ποδοσφαιριστές που του έχουν απομείνει σε ρυθμούς ΑΕΚ.

Το σημαντικό νέο για τον Πορτογάλο τεχνικό δεν είναι άλλο από το να δει τους Σεμέδο, Βαλμπουενά και Χασάν να μπαίνουν σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων. Τα πράγματα και για τους τρεις είναι ιδιαιτέρως ενθαρρυντικά, καθώς αναμένεται την Παρασκευή (26/3) να προπονηθούν με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Σεμέδο δεν πονούσε ούτε την Πέμπτη (25/3) στο γόνατο, όπερ σημαίνει ότι έχει μπει στην τελική ευθεία και εκτός απροόπτου ο Μαρτίνς θα μπορεί να τον υπολογίζει για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στις 4 Απριλίου.

Το ίδιο ισχύει και για τους Χασάν και Βαλμπουενά, οι οποίοι επίσης νιώθουν ήδη πολύ καλύτερα και ετοιμάζονται για τη δική τους επιστροφή.