Παναθηναϊκός: Εκτός για 2-3 εβδομάδες ο Αγιούμπ, αποχώρησε προληπτικά ο Νιάς

Ο Αγιούμπ υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση λόγω ενοχλήσεων στο μηνίσκο και θα απουσιάσει για 2-3 εβδομάδες. Προς το τέλος της προπόνησης του Παναθηναϊκού αποχώρησε προληπτικά ο Νιάς.

Παναθηναϊκός: Εκτός για 2-3 εβδομάδες ο Αγιούμπ, αποχώρησε προληπτικά ο Νιάς

Έπειτα από το διήμερο ρεπό που είχαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού επανήλθαν στις προπονήσεις δίνοντας μεταξύ άλλων έμφαση στη φυσική κατάσταση.

Παναθηναϊκός: Μπαίνει και ο Αγιούμπ για αρθροσκόπηση

Θεραπεία έκαναν οι Μαουρίσιο, Σανκαρέ, Βέλεθ, ατομικό ο Κουρμπέλης, ενώ σε αρθροσκόπηση υποβλήθηκε ο Αγιούμπ λόγω ενοχλήσεων στο μηνίσκο και θα απουσιάσει για 2-3 εβδομάδες. Μάλιστα προς το τέλος του προγράμματος ο Νιάς αποχώρησε προληπτικά.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Παναθηναϊκού:

«Με διπλή προπόνηση επανήρθαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μετά το διήμερο ρεπό. Το πρωί της Τετάρτης το βάρος έπεσε στη φυσική κατάσταση με τρέξιμο στο γήπεδο και ασκήσεις στο γυμναστήριο. Το απόγευμα η προπόνηση είχε μπάλα με ασκήσεις κατοχής και παιχνίδι τριών ομάδων σε μικρό χώρο. Προς το τέλος της προπόνησης αποχώρησε προληπτικά ο Νιάς.

Θεραπεία έκαναν οι Μαουρίσιο, Σανκαρέ, Βέλεθ, ατομικό ο Κουρμπέλης, ενώ σε αρθροσκόπηση υποβλήθηκε ο Αγιούμπ λόγω ενοχλήσεων στο μηνίσκο και θα απουσιάσει για 2-3 εβδομάδες. Απόντες λόγω υποχρεώσεων στις εθνικές ομάδες ήταν οι Διούδης, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Χριστογεώργος».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας