Γυρίζει από Πορτογαλία και παίζει με ΑΕΚ ο Σεμέδο

Ο Ρούμπεν Σεμέδο βρίσκεται στην Πορτογαλία για να περάσει το τριήμερο ρεπό με τους δικούς του ανθρώπους (όχι για την Εθνική) και την Πέμπτη (25/3) επιστρέφει με σκοπό να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς και να είναι έτοιμος με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (4/4).

Γυρίζει από Πορτογαλία και παίζει με ΑΕΚ ο Σεμέδο

Στην Πορτογαλία βρίσκεται ο Ρούμπεν Σεμέδο. Όχι για να ενισχύσει την Εθνική του ομάδα, κάτι που θα ήθελε διακαώς, αλλά για να βρεθεί με τους δικούς του ανθρώπους, ώστε να περάσει το τριήμερο ρεπό που έδωσε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Οι προπονήσεις στον Ρέντη θα επανεκκινήσουν την Πέμπτη (25/3) και εκεί ο Πορτογάλος στόπερ αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμούς. Ήδη έχει ξεκινήσει ουσιαστικά να κάνει μεγάλα μέρη του κανονικού προγράμματος, αλλά η επιστροφή του σε φουλ ρυθμούς σηματοδοτεί ουσιαστικά την άμεση ενσωμάτωσή του και στους επίσημους αγώνες.

Η αίσθηση/εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι ο Σεμέδο θα είναι σε θέση να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στις 4 Απριλίου.

Η εικόνα που υφίσταται αυτή τη στιγμή είναι ότι από τη στιγμή που θα μπει στις προπονήσεις εντός της εβδομάδας και «γκαζώσει» για τα καλά την ερχόμενη, τότε η συμμετοχή του στο ματς με τους «κιτρινόμαυρους» θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Ο Σεμέδο που επιστρέφει σε χρόνο - ρεκόρ στη δράση, καθώς οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για μέσα Απριλίου, έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια για να πείσει τους γιατρούς και τον Μαρτίνς να τον συμπεριλάβουν στην αποστολή για τον επαναληπτικό με την Άρσεναλ.

Δεν υπήρχε περίπτωση όμως να ρισκάρουν τη συμμετοχή του. Πλέον, η επιστροφή του έχει μπει στην τελική δράση και στο ματς με την ΑΕΚ θα επανέλθει μετά τον τραυματισμό που είχε υποστεί στο Πανθεσσαλικό με τον Βόλο.