Που ρίχνει το βάρος ο Μαρτίνς από την πρώτη μέρα

Και η απογευματινή προπόνηση αναλώθηκε σε ασκήσεις με τον Μαρτίνς να επιμένει στα τελειώματα των φάσεων.

Που ρίχνει το βάρος ο Μαρτίνς από την πρώτη μέρα

Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η προετοιμασία του Ολυμπιακού ο Πέδρο Μαρτίνς έχει εστιάσει σε θέματα τακτικής. Εκεί ρίχνει όλο το βάρος ο Πορτογάλος προπονητής όπως φάνηκε από την πρώτη ημέρα που οι Πειραιώτες έκαναν διπλή προπόνηση στο Ζέεφελντ. Στην πρωινή έγινε και ένα δίτερμα των "ερυθρόλευκων" με το βάρος να πέφτει σε θέματα καθαρά τακτικά για τον τρόπο ανάπτυξης της ομάδας.

Στην απογευματινή ο Πορτογάλος προπονητής επίσης έριξε όλο του το βάρος και πάλι στην τακτική. Ο 48χρονος τεχνικός των Πειραιωτών δούλεψε γι' αρκετή ώρα στα τελειώματα των φάσεων.

Έκανε άσκηση με σέντρες από τα άκρα και τρεις παίκτες στην περιοχή ζητώντας να τελειώσουν σωστά τη φάση και να σκοράρουν. Ο Πορτογάλος προπονητής στη συνέχεια δούλεψε στη σωστή κυκλοφορία της μπάλας.

Από τις πρώτες προπονήσεις γίνεται αντιληπτή η διάθεση του να δουλέψει πολύ στην τακτική και να περάσει στην ομάδα τη φιλοσοφία του. Θεωρεί πάρα πολύ σημαντικό οι ποδοσφαιριστές του να αντιληφθούν πλήρως τα όσα τους ζητάει. Κάπως έτσι κύλησε η πρώτη ημέρα στο Ζέεφελντ κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε διπλή προπόνηση.

*Το απόγευμα έμεινε στο ξενοδοχείο ο Λεονάρντο Κούτρης για να ακολουθήσει εκεί το πρόγραμμα του, ενώ το πρωί δεν συμμετείχε στο δίτερμα.