ΑΕΚ: Θλάση ο Σάκχοφ, «τρέχει» για Ολυμπιακό, από βδομάδα ο Γαλανόπουλος, νοκ άουτ ο Σιμόες!

Ο Γεβγέν Σάκχοφ υπέστη θλάση πρώτου βαθμού και θα προσπαθήσει να προλάβει το ματς με τον Ολυμπιακό, μετά τη διακοπή των Εθνικών ομάδων, όπως κι ο Γαλανόπουλος, που θα επιστρέψει στις προπονήσεις την επόμενη βδομάδα, ενώ ο Αντρέ Σιμόες θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, λόγω προβλήματος στον αστράγαλο

ΑΕΚ: Θλάση ο Σάκχοφ, «τρέχει» για Ολυμπιακό, από βδομάδα ο Γαλανόπουλος, νοκ άουτ ο Σιμόες!

Πλούσιο σε ειδήσεις ήταν το ιατρικό δελτίο της ΑΕΚ μετά το πέρας της προπόνησης της Τρίτης, στα Σπάτα.

Νέο πρόβλημα τραυματισμού προέκυψε στην «Ένωση»: συγκεκριμένα ο Γέβγεν Σάκχοφ ένιωσε ένα σφίξιμο μετά το τέλος του αγώνα της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ και την επομένη, το απόγευμα της Δευτέρας, υποβλήθηκε σε μαγνητική η οποία και έδειξε πως θλάση πρώτου προς δευτέρου βαθμού στον δεξιό τετρακέφαλο.

Μια ακόμη θλάση για τη φετινή ΑΕΚ.

Ωστόσο η ζημιά του δεν απαιτεί μεγάλο χρονικά διάστημα για αποκατάσταση. Ο ποδοσφαιριστής, μάλιστα, ζήτησε λίγο μεγαλύτερη άδεια από τους συμπαίκτες του και θα φύγει την Τετάρτη (24/03) για Ουκρανία (λόγω covid έχει να δει και τη γυναίκα του κοντά στους οχτώ μήνες) αλλά θα ξεκινήσει αμέσως αποθεραπεία, σε δικό του φυσιοθεραπευτή, στην πατρίδα του και έχει ελπίδες ακόμα και να προλάβει το ματς με Ολυμπιακό που είναι προγραμματισμένο για τις 4 Απριλίου.

Οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα εκγύμνασης.

Ο πρώτος (που προέρχεται από βαριά θλάση) είναι 50-50 να προλάβει τον Ολυμπιακό, ενώ ο Έλληνας διεθνής μέσος (που προέρχεται από κάκωση στον ώμο) θα μπει στις προπονήσεις την επόμενη εβδομάδα κι αναμένεται να προλάβει το ματς του ΟΑΚΑ.

Εκείνος που δεν το προλαβαίνει (και πιθανότατα να μην προλάβει κανένα ως το τέλος της σεζόν...) είναι ο Αντρέ Σιμόες, λόγω του προβλήματος στον αστράγαλο.

Ο Πορτογάλος είναι στην πατρίδα του για να πάρει δεύτερη γνώμη από το γιατρό του (σ. της Πόρτο). Μετά από συνεννοήση του ιατρικού επιτελείου των «κιτρινόμαυρων» με το γιατρό του θ' αποφασιστεί αν θα συνεχίσει την συντηρητική αγωγή ή θα χειρουργηθεί.

Πλην των προαναφερθέντων οι υπόλοιποι εναπομείναντες παίκτες στα Σπάτα προπονήθηκαν κανονικά.