Τραυματίας ο Χασάν, αλλά γλίτωσε και μεγάλη ταλαιπωρία με την Αίγυπτο

Ο Αχμέντ Χασάν μπορεί να χάνει τα ματς της Αιγύπτου λόγω του τραυματισμού του, αλλά γλίτωσε μία πολύ μεγάλη ταλαιπωρία.

Τραυματίας ο Χασάν, αλλά γλίτωσε και μεγάλη ταλαιπωρία με την Αίγυπτο

Ο Αχμέντ Χασάν λατρεύει την Εθνική του. Κάνει σαν μικρό παιδί όταν έρχεται το προσκλητήριο από την ομοσπονδία της Αιγύπτου. Πριν από δέκα μέρες όταν ενημερώθηκε ότι βρίσκεται στις επιλογές για τα ματς με Κένυα (εκτός) και Κομόρες (εντός) για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα, το έλεγε και το ξαναέλεγε στους συμπαίκτες του στον Ρέντη, λες και επρόκειτο να πάει για πρώτη φορά στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα.

Ωστόσο, ο Αιγύπτιος φορ στάθηκε άτυχος, γιατί τραυματίστηκε στο Αλκαζάρ και κατά συνέπεια θα μείνει στον Ρέντη για να κάνει τις θεραπείες του. Δεν έχει κάτι σοβαρό, αλλά ο χρόνος που χρειάζεται για να επανέλθει ουσιαστικά δεν του επιτρέπει να βοηθήσει την Εθνική του. Στο ματς με την ΑΕΚ (4/4) για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ θα είναι σε θέση να βοηθήσει.

O δε Πέδρο Μαρτίνς θα έχει σίγουρα έναν λιγότερο «πονοκέφαλο», καθώς θα έχει την αγωνία του μη τυχόν και επιστρέψει με πρόβλημα τραυματισμού κάποιος από τους διεθνείς του.

Ο Χασάν αν πήγαινε τελικά στην Εθνική του, θα αναγκαζόταν να παίξει σε ένα γήπεδο - χωράφι την Πέμπτη (25/3). Συγκεκριμένα στο Moi Sports Center του Ναϊρόμπι της Κένυας.

Πρόκειται για έναν αγωνιστικό χώρο με πολλά σημεία του που έχει καμμένο χόρτο. Δεν είναι και λίγες οι φορές που στο παρελθόν έχουν διαμαρτυρηθεί ακόμα και οι διεθνείς ποδοσφαιριστές της Κένυας για το χορτάρι.

Ο «Φαραώ» του Ολυμπιακού μέσα στην ατυχία του γλίτωσε μία πολύ μεγάλη ταλαιπωρία. Εκτός από το μακρινό ταξίδι έως την Κένυα, θα ήταν μεγάλος «βραχνάς» και ο αγωνιστικός χώρος.