Δεκατρείς οι διεθνείς του Ολυμπιακού, αδειάζει ο Ρέντης

Για ακόμη μία φορά ο Πέδρο Μαρτίνς και γενικότερα στον Ολυμπιακό θα... καρδιοχτυπήσουν, έχοντας μία ντουζίνα (και βάλε...) διεθνείς ποδοσφαιριστές και με την ευχή να επιστρέψουν όλοι υγιείς.

Δεκατρείς οι διεθνείς του Ολυμπιακού, αδειάζει ο Ρέντης

Τριήμερο ρεπό έδωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στους ποδοσφαιριστές του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα καρδιοχτύπια θα πάψουν. Μία ντουζίνα ποδοσφαιριστές (13 για την ακρίβεια) θα απουσιάσουν από τον Ρέντη το προσεχές δεκαήμερο. Την Πέμπτη (25/3) θα επιστρέψουν οι «ερυθρόλευκοι» στις προπονήσεις, αλλά ο Πορτογάλος τεχνικός θα αναγκαστεί πάλι να φωνάξει αρκετά παιδιά από την ομάδα Νέων για να βγουν οι προπονήσεις.

Από την Δευτέρα (22/3) λοιπόν, έχουν αναχωρήσει για τις πατρίδες τους έτσι ώστε να ενσωματωθούν στην προετοιμασία των Εθνικών τους ομάδων οι Σα (Πορτογαλία), Ρέαμπτσιουκ (Μολδαβία), Ελ Αραμπί (Μαρόκο), Ντρέγκερ (Τυνησία), Μπα (Σενεγάλη), Καμαρά (Γουινέα) και Κρίστινσον (Ισλανδία).

Να θυμίσουμε ότι ο Φαν’τ Σιπ έχει καλέσει τους Φορτούνη, Μπουχαλάκη, Ανδρούτσο και Μασούρα, ενώ υποχρεώσεις έχουν και οι Τζολάκης, Σουρλής με τη φανέλα της Εθνικής Ελπίδων.

Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και ο Χασάν θα έφευγε για την Αίγυπτο, αλλά υπέστη τον τραυματισμό στο παιχνίδι του Αλκαζάρ και αναγκαστικά θα μείνει στον Ρέντη για θεραπείες.

Εκτός από τους διεθνείς δηλαδή, υπολογίστε και τους τραυματίες Χασάν και Βαλμπουενά, οι οποίοι αναμένεται να ξεκινήσουν προπονήσεις από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Οπότε, για ένα σημαντικό διάστημα ο Μαρτίνς θα πορευτεί στις προπονήσεις δίχως 15 ποδοσφαιριστές του.

Το βασικό πάντως για τον Πορτογάλο τεχνικό δεν είναι τίποτε άλλο από το να επιστρέψουν υγιείς όλοι οι διεθνείς. Στο παρελθόν η τύχη έχει γυρίσει αρκετές φορές την πλάτη στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και είναι λογικό ο Μαρτίνς να κάθεται πάντοτε σε «αναμμένα κάρβουνα».