Ολυμπιακός: Δώρο ρεπό από τον Μαρτίνς

Την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους θα έχουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού με τον Πέδρο Μαρτίνς να τους δίνει μεγάλο ρεπό.

Ολυμπιακός: Δώρο ρεπό από τον Μαρτίνς

Από τις 3 Ιανουαρίου και εκείνο το 3-0 επί της ΑΕΚ ξεκίνησε για τον Ολυμπιακό ένας αγωνιστικός Γολγοθάς. Η ομάδα του Πειραιά σε διάστημα 77 ημερών έπαιξε 23 παιχνίδια σε Super League, Europa League και Κύπελλο Ελλάδας. Ένα πρόγραμμα πολύ βαρύ στο οποίο κατά γενική ομολογία ανταπεξήλθε με επιτυχία.

Είναι λογικό τα συνεχόμενα παιχνίδια να προκάλεσαν κόπωση στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Ήδη η ομάδα είναι επιβαρυμένη αρκετά, αφού αναγκαζόταν συνεχώς να παίζει ανά τρεις ημέρες.

Η διακοπή έρχεται σαν βάλσαμο για τους "ερυθρόλευκους" και τους δίνει τη δυνατότητα να πάρουν ανάσες και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους ενόψει της συνέχειας, αφού ο Ολυμπιακού θα μπει στην τελική ευθεία για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ακριβώς γι' αυτό το λόγο ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να δώσει ανάσες στους παίκτες του. Ο Πορτογάλος προπονητής έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του μέχρι την Πέμπτη όταν και θα επιστρέψουν στον Ρέντη για να ξεκινήσουν ξανά τις προπονήσεις.

Από την Κυριακή το βράδυ δηλαδή και μετά το ματς με τον Άρη οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είναι ελεύθεροι να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους, διότι και η συνέχεια αναμένεται εξίσου δύσκολη και απαιτητική για την ομάδα του Πειραιά.