Μαρτίνς: «Δείξαμε χαρακτήρα»

Ικανοποιημένος ήταν ο Πέδρο Μαρτίνς μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη τονίζοντας ότι το σημαντικό ήταν πως η ομάδα του έδειξε χαρακτήρα.

Μαρτίνς: «Δείξαμε χαρακτήρα»

Ο Ολυμπιακός νίκησε με σκορ 1-0 τον Άρη σε ένα παιχνίδι που έγινε περίεργο μετά την αποβολή του Λαλά και όταν η ομάδα του Πειραιά έμεινε με δέκα παίκτες. Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τον χαρακτήρα που έβγαλε η ομάδα του στο γήπεδο.

Αναλυτικά ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε:

Για το παιχνίδι: Δείξαμε χαρακτήρα. Όλοι δείξαμε ότι όλοι έχουν προσωπικότητα και έχουν χαρακτήρα. Δεν βρίσκω άλλη λέξη να περιγράψω αυτή την ομάδα παρά μόνο "χαρακτήρας".

Για το χειροκρότημα στον Ελ Αραμπί: Όχι μόνο ο Γιουσέφ, αλλά όλοι οι παίκτες έδειξαν ότι άξιζαν το χειροκρότημα γιατί μετά από ένα κουραστικό διάστημα με ταξίδια και μετά το παιχνίδι με την Άρσεναλ όλοι οι παίκτες έδειξαν ότι ήταν έτοιμοι να θυσιαστούν για την ομάδα. Δεν αξίζει μόνο στον Γιουσέφ αυτό το χειροκρότημα, αλλά σε όλους τους παίκτες.

Για το ότι μεγάλωσε η διαφορά από τον δεύτερο: Από τον Οκτώβριο μέχρι τον Δεκέμβριο συνέβη ακριβώς το ίδιο με το πρόγραμμα. Τηρούμε πάντα την υπόσχεση μας να παίζουμε για τη νίκη. Όσο δύσκολο κι αν είναι το πρόγραμμα παίζουμε για τη νίκη και αυτό δείχνει την προσωπικότητα που υπάρχει στην ομάδα.

Για τις εθνικές ομάδες: το πρώτο που ελπίζουμε είναι να γυρίσουμε υγιείς. Θα έχουμε το χρόνο σε παίκτες να ξεκουραστούν. Από το παιχνίδι με την ΑΕΚ και μετά το πρόγραμμα μας ήταν συνεχώς με παιχνίδια και είχαμε μία ώρα να προετοιμάσουμε τα ματς. Με κάποιους παίκτες θα έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε περισσότερο αυτό το διάστημα και σε κάποιους άλλους θα δώσουμε τη δυνατότητα να ξεκουραστούν κάτι που δεν το είχαν τις προηγούμενες ημέρες.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας