Ολυμπιακός: Εμπιστοσύνη στον Ρεάμπτσιουκ

Δεν ανησυχούν στον Ολυμπιακό για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, αλλά θεωρούν ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει εξαιρετικά στοιχεία.

Ολυμπιακός: Εμπιστοσύνη στον Ρεάμπτσιουκ

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ είναι ένας ποδοσφαιριστής που τον ζήτησε επίμονα ο Πέδρο Μαρτίνς στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και, από τη στιγμή που αποκτήθηκε, του έχει δώσει φανέλα βασικού. Στα τελευταία ματς ο Όλεγκ δείχνει κάποια σημάδια κόπωσης και βασικά φαίνεται να έχει κάποια προβλήματα από την πλευρά του.

Στον Ρέντη, ωστόσο, δεν ανησυχούν για τον Μολδαβό και θεωρούν ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει εξαιρετικά στοιχεία. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι Ρέαμπτσιουκ αποκτήθηκε από την Πάσος Φερέιρα, μία μικρομεσαία ομάδα της Πορτογαλίας, που έχει άλλες απαιτήσεις και πίεση.

Ερχόμενος στον Ολυμπιακό έχει παίξει σερί παιχνίδια και είναι χαρακτηριστικό ότι έχει κάνει 12 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 4 στην Ευρώπη, στα πρώτα του ευρωπαϊκά παιχνίδια. Είναι λογικό η κούραση να τον έχει καταβάλει, να μην έχει τις ίδιες δυνάμεις και φυσικά να μην μπορεί να λειτουργήσει με καθαρό μυαλό. Στον Ολυμπιακό θεωρούν, ωστόσο, ότι είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής που έχει στοιχεία να εξελιχθεί.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας