Καρτάλης: «Θέλουμε να περάσουμε τον Ολυμπιακό και να παίξουμε τελικό» (vid)

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα Αλέξανδρος Καρτάλης δήλωσε μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο για την 1η αγωνιστική των play out ότι στην ομάδα της Ηπείρου ζουν και αναπνέουν για τους ημιτελικούς του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Καρτάλης: «Θέλουμε να περάσουμε τον Ολυμπιακό και να παίξουμε τελικό» (vid)

Στις δηλώσεις του μετά το φινάλε του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος (1-0) για την 1η αγωνιστική των play out της Super League 1, ο Αλέξανδρος Καρτάλης εξέφρασε την επιθυμία όλων στο «στρατόπεδο» του «Άγιαξ της Ηπείρου».

Αυτή δεν είναι άλλη ασφαλώς -δεδομένου ότι ουσιαστικά ο ΠΑΣ έχει εξασφαλίσει την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία- από την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας αποκλείοντας τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό.

Στην ερώτηση αν η νίκη επί του Ατρόμητου σταθεροποιεί την ηπειρώτικη ομάδα στην κατηγορία και είναι το... κερασάκι στην τούρτα τής πολύ καλής φετινής πορείας έδωσε την εξής απάντηση: «Σίγουρα. Συνεχίζουμε τις νίκες και αυτό είναι σημαντικό. Απλά πιστεύω ότι το κερασάκι στην τούρτα θα ήταν η πρόκριση σε βάρος του Ολυμπιακού».

Όταν ρωτήθηκε αν κρατάει ψηλά το αγωνιστικό πνεύμα της ομάδας των Ιωαννίνων ο στόχος του Κυπέλλου, ο Καρτάλης είπε: «Προφανώς. Αν φτάσεις στους ημιτελικούς, θες να πας και στον τελικό και ακόμα και να πάρεις το Κύπελλο».