Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΛ 0-2: Σωτήριο διπλό με Ντουρμισάι, Νούνιτς! (highlights)

Με γκολ των Φιορίν Ντουρμισάι και Μάρκο Νούνιτς η ΑΕΛ πήρε τεράστια νίκη στη Ριζούπολη με 2-0 επί του Απόλλωνα.

Απόλλων Σμύρνης - ΑΕΛ 0-2: Σωτήριο διπλό με Ντουρμισάι, Νούνιτς! (highlights)

Η ομάδα με το μεγαλύτερο βαθμολογικό κίνητρο πολλές δεν καταφέρνει να πάρει αυτό που θέλει από ένα παιχνίδι, όμως στην περίπτωση της ΑΕΛ αυτό συνέβη στο απόλυτο στο Σαββατιάτικο (20/3) εκτός έδρας ματς με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 1η αγωνιστική των φετινών playouts της Super League.

Ύστερα από ένα μουδιασμένο ξεκίνημα στο πρώτο μισάωρο, διάστημα όπου οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και πλησίασαν το γκολ, οι «βυσσινί» ισορρόπησαν το ματς και πήραν τον έλεγχο, για να φτάσουν στο πολυπόθητο τέρμα στο 67' με τον Ντουρμισάι και να «κλειδώσουν» τη σπουδαία νίκη στις καθυστερήσεις με τον Νούνιτς για το τελικό 0-2.

Έτσι, η ΑΕΛ ξαναμπαίνει δυναμικά «στο κόλπο» της παραμονής καθώς βρίσκεται πλέον στο -1 από τον ΟΦΗ αλλά και από τον Παναιτωλικό. Παράλληλα, οι Θεσσαλοί χάλασαν το ντεμπούτο του Μάκη Χάβου στον «κυανόλευκο» πάγκο...

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: «Γεώργιος Καμάρας»

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΕΛ 0-2

Σκόρερ: 67' Ντουρμισάι, 90'+6' Νούνιτς

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Κίτρινες κάρτες: 4' Φατιόν, 80' Ιωαννίδης - 4' Ακούνια, 82' Στίφλερ

Κόκκινες κάρτες: -

Οι συνθέσεις

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μάκης Χάβος): Βέρχουλστ – Μπαξεβανίδης Ντομίνγκες Λισγάρας Χουχούμης – Φατιόν (72’ Λαγός) Σλίβκα – Φερνάντεθ (72’ Μουνιέ) Μπεντινέλι Τσιλούλης (52’ Κολ) – Ντάουντα (52’ Ιωαννίδης).

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Νάγκι – Μπέρτος Ηλιάδης Ζίζιτς Μαξιμένκο – Μουκάντζο (57’ Μιλοσάβλιεβιτς) Στίφλερ (85’ Σπαρβ) Κολομπίνο – Ακούνια Ντουρμισάι (79’ Νούνιτς) Πινακάς (79’ Μπεν Χατίρα).