Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς και η κακή διαχείριση του Μπα με τα νεύρα του

O Πέδρο Μαρτίνς έχει μιλήσει αρκετές φορές με τον Ουσεϊνού Μπα και του έχει τονίσει ότι θα πρέπει να διαχειρίζεται σωστά τα νεύρα του κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς και η κακή διαχείριση του Μπα με τα νεύρα του

Ο Ουσεϊνού Μπα ήταν αψεγάδιαστος στο «Emirates». Μέχρι που ήρθε η φάση του 83ου λεπτού, εκεί όπου αντέδρασε άσχημα όταν δέχτηκε την κίτρινη κάρτα από τον Ντελ Θέρο. Η ενέργειά του να ρίξει γροθιά στην μπάλα και μάλιστα προς τον Ισπανό διαιτητή, ήταν λογικό ότι δεν θα έμενε ατιμώρητη. Ακόμα και ο Ντελ Θέρο να μην έβλεπε το σκηνικό, είναι δεδομένο ότι από το VAR θα τον ενημέρωναν σχετικά.

Ο Σενεγαλέζος στόπερ του Ολυμπιακού είχε πραγματοποιήσει μία εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Άρσεναλ, αλλά ήρθε η στιγμή της αποβολής του και ουσιαστικά έκοψε έως έναν βαθμό τα φτερά των συμπαικτών του στην προσπάθεια που έκαναν για να πετύχουν το θαύμα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει ο Μπα. Είχε δεχτεί μία ανόητη αποβολή στην Λεωφόρο, ενώ και στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο έκανε μία άτσαλη ενέργεια και δέχτηκε τις παρατηρήσεις από τον ρέφερι.

Το θέμα είναι ότι ο Μαρτίνς πολλές φορές έχει μιλήσει με τον Σενεγαλέζο στόπερ και του έχει εξηγήσει ότι θα πρέπει να διαχειρίζεται σωστά τα όποια νεύρα μπορεί να έχει κατά τη διάρκεια των αγώνων. Όταν οι παλμοί είναι στο... φουλ, είναι απολύτως φυσιολογικό κάποια στιγμή οι παίκτες πάνω στον εκνευρισμό τους να λένε - που λέει ο λόγος - και μια κουβέντα παραπάνω. Το θέμα όμως είναι να μην ξεπερνούν τα όρια.

Ο Μπα κατάλαβε το λάθος του και για αυτό το λόγο ξέσπασε σε κλάματα. Ο Μαρτίνς είναι δεδομένο ότι θα τον στηρίξει, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι θέλει να βάλει και ένα τέλος σε αυτό το... κακό συνήθειο του Αφρικανού.

Όχι τίποτε άλλο, αλλά η κόκκινη που δέχτηκε θα του στερήσει το δικαίωμα να παίξει στο πρώτο ευρωπαϊκό ματς του Ολυμπιακού της επόμενης σεζόν!