Ατρόμητος: Η αποστολή με ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την αποστολή για το εκτός έδρα παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα (20/3, 19:30) στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των play out. 

Ατρόμητος: Η αποστολή με ΠΑΣ Γιάννινα

Δίχως τρεις ποδοσφαιριστές ανακοινώθηκε η αποστολή του Ατρόμητου για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο (20/3, 19:30).

ΠΑΣ Γιάννινα: Χωρίς Κρίζμαν η αποστολή με Ατρόμητο

Συγκεκριμένα εκτός τέθηκαν οι Τομάσεβιτς (τιμωρημένος), Στρούγγης (διάστρεμμα στον αστράγαλο) και Θεοδωράκης (θεραπεία).

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ατρόμητου:

«Με την προπόνηση της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το ματς των playout της Super League Interwetten με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Σάββας Παντελίδης ανακοίνωσε την αποστολή.

Την αποτελούν οι εξής 22 ποδοσφαιριστές: Μανδάς, Γιαννιώτης, Αγκάγιεφ, Γκαλβάο, Ούμπιδες, Κιβρακίδης, Χριστοδουλόπουλος, Νάτσος, Μανούσος, Σάλομον, Μαυρομμάτης, Νταβιώτης, Κωτσόπουλος, Ζάννης, Ενσικουλού, Χαρίσης, Μουνίθ, Γκάλο, Γούτας, Μάτιτς, Σάλτας και Εντομβόνγι.

Στην αποστολή δεν βρίσκονται οι Τομάσεβιτς(τιμωρημένος), Στρούγγης(διάστρεμμα στον αστράγαλο) και Θεοδωράκης (θεραπεία). Οι υπόλοιποι που έμειναν εκτός αποστολής είναι για λόγους τακτικής.

Με την ανακοίνωση της αποστολής η ομάδα γευμάτισε στο προπονητικό και αναχώρησε για τα Ιωάννινα.

Όλοι όσοι δεν βρίσκονται στην αποστολή θα προπονηθούν αύριο το πρωί».