Χολέμπας για Άρσεναλ: «Τα γ... στον πρώτο αγώνα» (vid)

Ο έμπειρος αμυντικός του Ολυμπιακού, Χοσέ Χολέμπας μιλώντας για τον αποκλεισμό από την Άρσεναλ είπε πως τα «γ... στον πρώτο αγώνα». 

Χολέμπας για Άρσεναλ: «Τα γ... στον πρώτο αγώνα» (vid)

Δηλώσεις στην κάμερα NOVA έκανε ο Χοσέ Χολέμπας. Ο έμπειρος αμυντικός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε φυσικά και στον αποκλεισμό από την Άρσεναλ, τονίζοντας πως η ομάδα δεν ήταν αυτή που έπρεπε στον πρώτο αγώνα.

«Τα γαμ...στον πρώτο αγώνα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος ρωτήθηκε και για την αποβολή του Μπα και είπε πως δεν έπρεπε να αντιδράσει έτσι, ωστόσο επανάλαβε πως η...ζημιά για την ομάδα του μεγάλου λιμανιού είχε γίνει στον πρώτο αγώνα με την Άρσεναλ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και την ήττα με 3-1.

«Όταν παίζεις στην Ευρώπη, πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος σε όλα τα παιχνίδια. Υπάρχει απογοήτευση, ειδικά όταν κερδίζεις 1-0 εκτός έδρας μια Αγγλική ομάδα. Η ζημιά έχει γίνει στο πρώτο παιχνίδι. Όλες οι ομάδες σε αυτό το επίπεδο θέλουν να προχωράνε και να συνεχίζουν. Τα γαμ...στον πρώτο αγώνα.

Υπάρχουν πολλά που μπορούμε να μάθουμε. Πρέπει τα νεότερα παιδιά να μαθαίνουν από εμάς.

Η Ευρώπη τελείωσε για εμάς. Πρέπει να το αποδεχτούμε. Το πρωτάθλημα είναι μια άλλη διοργάνωση. Έχουμε μπροστά μας δέκα παιχνίδια και πρέπει να δείξουμε εκεί την προσοχή μας.

Δεν θα έπρεπε να δεχτεί τη δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μπα. Συμβαίνει αυτό στο ποδόσφαιρο. Η ζημιά έχει γίνει στο πρώτο παιχνίδι και όχι στο δεύτερο».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Χοσέ Χολέμπας