Ιωνικός: Ο Διονύσης Χιώτης προπονητής τερματοφυλάκων

Αλλαγές στο τεχνικό τιμ του Ιωνικού. Ο Διονύσης Χιώτης είναι ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων, μετά το «διαζύγιο» με τον Γιάννη Ζαλαώρα.

Ιωνικός: Ο Διονύσης Χιώτης προπονητής τερματοφυλάκων

Ο Διονύσης Χιώτης στο τιμ του Ιωνικού. Είναι από σήμερα (19/3) ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων, αντικαθιστώντας τον Γιάννη Ζαλαώρα.

«Η ΠΑΕ Ιωνικός, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Διονύση Χιώτη, ο οποίος αναλαμβάνει νέος προπονητής τερματοφυλάκων.

Ο Διονύσης Χιώτης, έχει να επιδείξει σπουδαία καριέρα κατά το παρελθόν, όπου αγωνίστηκε στο κορυφαίο επίπεδο ως ποδοσφαιριστής. Φόρεσε την φανέλα της ΑΕΚ επί σειρά ετών συμμετέχοντας σε ομίλους Champions League, ενώ είχε σπουδαία παρουσία και στον ΑΠΟΕΛ της Κύπρου. Αγωνίστηκε επίσης σε Εθνικό Πειραιώς, Προοδευτική, Κέρκυρα, Τρίκαλα και Απόλλων Σμύρνης.

Αμέσως μετά το τέλος της πλούσιας ποδοσφαιρικής του καριέρας, ξεκίνησε την πορεία του ως προπονητής τερματοφυλάκων σε Προοδευτική, Αιγάλεω αλλά και στην ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Χάτα.

Η οικογένεια της ΠΑΕ Ιωνικός, καλωσορίζει τον Διονύση Χιώτη και του εύχεται υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία.

Η ΠΑΕ Ιωνικός, ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Ζαλαώρα. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ιωνικός για την έναρξη της συνεργασίας της με τον Διονύση Χιώτη.