Άρης: Νοκ άουτ ο Μπεναλουάν, εκτός με Ολυμπιακό

Ένα ακόμη πρόβλημα προέκυψε στον Άρη. Ο Μπεναλουάν υπέστη μερική ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στο γόνατο

Άρης: Νοκ άουτ ο Μπεναλουάν, εκτός με Ολυμπιακό

Νέο πρόβλημα προέκυψε στον Άρη. Ο Γιόαν Μπεναλουάν τραυματίστηκε στη σημερινή (19/3) προπόνηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης και τέθηκε νοκ άουτ. Ο Τυνήσιος κεντρικός αμυντικός υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι υπέστη μερική ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στο γόνατο.

Ο προπονητής της ομάδας του ΄Άρη, Άκης Μάντζιος δεδομένα δεν μπορεί να υπολογίζει στον 33χρονο κεντρικό για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την πρεμιέρα των πλέι οφ.

Βέβαια περιμένει και ο ίδιος να δει πως θα εξελιχθεί η κατάσταση με τον παίκτη και να γνωρίζει το πότε θα επιστρέψει, τη στιγμή μάλιστα που μπαίνουμε στην τελική ευθεία με τη διεξαγωγή των αγώνων πλέι οφ.

Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο (20/3) το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (21/03, 17:15).

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Μάντζιος θα ανακοινώσει την αποστολή που θα πετάξει το Σάββατο το απόγευμα για την Αθήνα.

Στη σημερινή (19/3) προπόνηση Ματέο Γκαρσία και Χαβιέ Ματίγια συμμετείχαν και πάλι σε μεγάλο κομμάτι της προπόνησης, ενώ οι Κώστας Μήτρογλου, Εργκυς Κάτσε και Κριστιάν Γκάνεα, από την πλευρά τους, συνέχισαν το πρόγραμμα θεραπείας.

Στον αγώνα με τον Ολυμπιακό θα απουσιάσει ο Σάντε Σίλβα (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες), ενώ στον αντίποδα επανέρχεται ο Ντάνιελ Μαντσίνι, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.