Λαμία: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό

Δεν προέκυψαν νέα ζητήματα στη Λαμία ενόψει της αυριανής (20/3) αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό. Η αποστολή για την πρεμιέρα των πλέι άουτ.

Λαμία: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό

Απουσίες και πάλι για τον Μιχάλη Γρηγορίου στη Λαμία ενόψει της πρώτης αγωνιστικής των πλέι άουτ και τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό. Βέβαια δεν προέκυψαν νέες απουσίες για τον τεχνικό της ομάδας της Φθιώτιδας που ανακοίνωσε σήμερα (19/3) την αποστολή μετά το τέλος της προπόνησης.

Ο Αραμπούλι είναι φυσικά εκτός λόγω τραυματισμού (θλάση) ενώ δεν υπολογίζονται για ακόμη μία αγωνιστική οι Ταϊρόν, Γκαζαριάν, Μπα, Τσούκαλος. Οι τελευταίοι μπορεί να έχουν ανεβάσει ρυθμό ωστόσο δεν είναι 100% έτοιμοι και για αυτόν τον λόγο έμειναν εκτός αποστολής.

Άλλωστε μεσολαβεί η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της Εθνικής ομάδας και λογικά με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ο τεχνικός της Λαμίας θα έχει περισσότερες λύσεις.

Αναλυτικά η αποστολή της Λαμίας για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο: Επασί, Θεοδωρόπουλος, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Βύντρα, Τζέιμς, Σαραμαντάς, Τζανδάρης, Γκούγκα, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Βασιλακάκης, Μπιάρνασον, Χατζηστραβός, Βλάχος, Μπουλούλης, Καραμάνος, Ρόμανιτς και Ντέλετιτς.