ΠΑΟΚ: Πάλι εκτός Βιεϊρίνια και Καγκάβα

Εκτός προπόνησης τέθηκαν και σήμερα ο Αντελίνο Βιεϊρίνια και ο Σίντζι Καγκάβα καθώς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

ΠΑΟΚ: Πάλι εκτός Βιεϊρίνια και Καγκάβα

Κορυφώνεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής των play offs με αντίπαλο την ΑΕΚ (21/3, 19:30).

Το σημερινό πρόγραμμα είχε πρώτα δρομικές ασκήσεις και παιχνίδια σε μικρό χώρο και στη συνέχεια δουλειά στην τακτική, με έμφαση στην μετάβαση, την κυκλοφορία και τα τελειώματα.

Ο Αντρέα Βιεϊρίνια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο, όπως και ο Νίκα Νινούα, ενώ ο Σίντζι Καγκάβα έμεινε στο γυμναστήριο.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Την Κυριακή (21.03, 19:30) ο ΠΑΟΚ ρίχνεται στη μάχη των Play Offs της φετινής
Super League Interwetten και το αγωνιστικό τμήμα προετοιμάζεται τόσο σε
αγωνιστικό όσο και υγειονομικό επίπεδο.

Η μέρα στη Νέα Μεσημβρία ξεκίνησε με τεστ για τον Covid-19 όπως ορίζουν τα πρωτόκολλα της διοργανώτριας αρχής. Στη συνέχεια οι παίκτες βγήκαν στο γήπεδο και ασχολήθηκαν μαζί με τους προπονητές τους πάνω στην τακτική προσέγγιση του αγώνα με την ΑΕΚ.

Το πρόγραμμα είχε πρώτα δρομικές ασκήσεις και παιχνίδια σε μικρό χώρο και στη συνέχεια δουλειά στην τακτική, με έμφαση στην μετάβαση, την κυκλοφορία και τα τελειώματα.

Ο Αντρέα Βιεϊρίνια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο, όπως και ο Νίκα Νινούα. Ο Σίντζι Καγκάβα έμεινε στο γυμναστήριο, ενώ ο Ενέα Μιχάι
συνέχισε το πρόγραμμά του.

Το Σάββατο (20.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας».