ΟΦΗ: Η αποστολή για τον Βόλο

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον αγώνα του Σαββάτου (20/3) με αντίπαλο τον Βόλο. Η αποστολή των κρητικών.

ΟΦΗ: Η αποστολή για τον Βόλο

Με τη σημερινή (19/3) προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον αγώνα του Σαββάτου (20/3) με αντίπαλο τον Βόλο στην πρεμιέρα των πλέι άουτ. Μετά το τέλος του προγράμματος ανακοινώθηκε η αποστολή που πετά με πτήση τσάρτερ το απόγευμα για Αγχίαλο.

«Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Παρασκευής (19/3) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την αυριανή (20/3) εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των Play Out της Super League.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις αντίδρασης και τακτικής.

Αναφορικά με τους τραυματίες, ο Ricardo Vaz συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος, κάνοντας παράλληλα θεραπεία.

Οι Vahid Selimovic και Juan Neira έκαναν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Ο Jonathan De Guzman έκανε θεραπεία και πρόγραμμα αποφόρτισης. Θεραπεία συνέχισαν οι Απόστολος Γιάννου, Κώστας Γιαννούλης, Δημήτρης Σωτηρίου, Κοσμάς Τσιλιανίδης και Adil Nabi.

Όλοι οι παραπάνω έμειναν εκτός αποστολής, όπως ο τιμωρημένος Nazareno Solis και οι Θοδωρής Μίγγος, Μανώλης Σμπώκος, Γιώργος Σουρνάκης και Νίκος Χαλκιαδάκης.

Στην 20μελή αποστολή, στην οποία επέστρεψαν οι Πραξιτέλης Βούρος και Οδυσσέας Λυμπεράκης, συμπεριλήφθηκαν οι: Waterman, Σηφάκης, Weiss, Λυμπεράκης, Sakor, Μαρινάκης, Sturgeon, Souza, Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Νοικοκυράκης, Sardinero, Γκαργκαλατζίδης, Στάικος, Γρίβας, Mellado, Castaignos, Κοροβέσης.

Η ομάδα μας θα αναχωρήσει αεροπορικώς από το Ηράκλειο με προορισμό τον Βόλο, σήμερα (19/3) το απόγευμα» αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ.