Παλαίμαχοι Ατρόμητου: «Τεράστια η προσφορά του Γιώργου Σπανού»

Ο Γιώργος Σπανός θα παραμείνει στο τιμόνι της ΠΑΕ Ατρόμητος και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Περιστερίου, εξέδωσαν ανακοίνωση-στήριξης στο πρόσωπο του μεγαλομετόχου.

Παλαίμαχοι Ατρόμητου: «Τεράστια η προσφορά του Γιώργου Σπανού»

Την απόλυτη στήριξή του στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργο Σπανό, εξέφρασε με ανακοίνωσή του, ο Σύνδεσμος Παλαίμαχων της ομάδας του Περιστερίου.

Ο ισχυρός άνδρας είχε αναφέρει πως πρόθεσή του είναι να αποχωρήσει στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου αλλά τελικά αποφάσισε να παραμείνει στο τιμόνι της ΠΑΕ, γεγονός που ικανοποιεί όλη την οικογένεια της ομάδας του Περιστερίου.

Η ανακοίνωση των παλαίμαχων

«Εμείς οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου Αθηνών εκφράζουμε την ικανοποίηση και τον απόλυτο ενθουσιασμό μας έπειτα από τη δημόσια τοποθέτηση του μεγαλομετόχου κ. Γιώργου Σπανού ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι της αγαπημένης μας ομάδας.

Έχοντας “ματώσει” στα γήπεδα, έχοντας καταθέσει την ψυχή μας για την ομάδα με σήμα το περήφανο αστέρι στις περασμένες δεκαετίες είμαστε σε θέση να αντιλαμβανόμαστε καλύτερα από τον καθένα τη τεράστια προσφορά του κ. Γιώργου Σπανού στον Ατρόμητο. Είμαστε περήφανοι που ο σύλλογος μας διοικείται από έναν άνθρωπο με αξίες, ήθος και εντιμότητα από ένα παράγοντα άξιο και κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πρόεδρε, σε ευχαριστούμε θερμά, όλοι είμαστε εδώ για να κάνουμε τον Ατρόμητο ακόμη μεγαλύτερο».